MPS ottelee noususta!

Jalkapallo Kolmonen
Kausi on kierrosta vaille taputeltu. Täkäläisittäin suurin mielenkiinto kohdistuu lohko C:hen, jossa Malmin Palloseuralla on päätöskierroksella nousumahdollisuus. Voitto ensi lauantaina Järvenpään monitoimihallissa takaisi MPS:lle nousun Kakkoseen!
Lohko B
MPS/Atletico Malmi hävisi kirkkaasti 5-0 Vantaan Jalkapalloseuralle. Mutta näytti vaarallisuutensa nitistäen Paloheinässä lohkon toisen nousua kärkkyneen Helsingin Palloseuran 1-0. Tappio oli katkera HPS:lle. Kumarrus ”Ticolle” merkitsi sitä, että VJS varmisti nousupaikkansa jo kierrosta ennen sarjapäätöstä. Tico sijoittuu lohkossaan jopa totutusti podiumille, kolmanneksi.
Sinänsä merkityksettömässä päätösottelussa Tico kohtaa perjantaina 6.10. klo 20.00 Mosan Wembleyllä PPJ/Ruoholahden.
Malmin Ponnistajat jatkoi vaihtelevia esityksiään. FC Finnkurd kaatui 0-3, mutta PPJ/Ruoholahti oli ponnareita parempi maalein 2-4. Ponnistajat ovat lohkossa kahdeksantena, ja pelasi tämän viikon maanantaina kotonaan jo sarjanousunsa varmistanutta VJS:aa vastaan.
Perjantaina 6.10. klo 20.00 Tapulissa vislataan käyntiin päätös Ponnistajat-LPS.
Lohko C
Malmin Palloseura on hiukan kiperilläkin esityksillä raivannut tiensä ”lohkon finaaliin”. Ensin MPS voitti Mosassa sarjasta putoavan NouLa:n 2-1, ja viime torstaina sai toinen putoaja KoiPS todeta Mosassa malmilaisten paremmuuden maalein 2-0.
Nyt lauantaina 7.10. klo 16.00 Järvenpään monitoimihallissa on paljon pelissä! Tuolloin Isäntäjoukkue JäPS/47:llä on 46 pinnaa, MPS:llä 45 ja lohkon kolmosella ToTe:lle samoin 45 pinnaa. Voitolla järvenpääläisistä sarjahuipennuksessa MPS kahmii oikeuden siirtyä sarjaporrasta ylemmäs, samoin JäPS/47 nousee voittaessaan keltapaidat. Jos joukkueet hinkkaavat tasapelin, on Toukolan Teräksellä nousun paikka, jos se samanaikaisesti voittaa kotonaan Valtin. Tulossa huikea lauantai!
Puistolan Urheilijat jatkoi kelpo esityksiään. Puistolan tekonurmella se kiri alkuhölmöilyjensä jälkeen 2-2 tasapeliin Valtin kanssa, ja kävi lauantaina upottamassa Riihimäen Palloseuran selvästi maalein 4-0. PuiU:n loppusijoitus lohkossa on neljäs kaudella, jolla joukkue on hävinnyt 21:tä pelistään vain kolme. Päätöskierroksella la 7.10. klo 16.00 Puistolan nurmella (varakenttänä viereinen tekonurmi) se kohtaa FC Loviisan.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliOmaStadin kolmas kierros käynnistyi
Seuraava artikkeliIn memoriam: Ponu, Hannu Ormio