Kärkitaistelut jatkuvat tiukoissa merkeissä

Puistolan Urheilijoilla menee nyt hyvin. Arkistokuva
Jalkapallo kolmonen
Tunnelmat tiivistyvät, MPS/Atletico jatkaa lohkossaan toisena. MPS edustusjoukkue puolestaan jakaa toisen lohkon kärkipaikan ToTe:n kanssa, ja Puistolan Urheilijat vaanii neljäntenä vain kaksi pinnaa perässä. Malmin Ponnistajat pelailee jo sarjapaikkansa varmistaneena, ilman uhkia putoamisesta tai noususta.
Lohko B
MPS/Atletico Malmi on urakoinut maalivireessä, ToTe/2022 kaatui murskaluvuin 9-0, ja Gnistan/Ogeli nujertui 4-1. ”Tico” on 38 pinnalla lohkossa toisena.
Torstaina 7.9. klo 20.15 se oli Pallomyllyssä FC Finnkurdin vieraana, ja lauantaina 16.9. klo 15.00 se isännöi Pukinmäessä FC Kontua.
Malmin Ponnistajat on onnistunut maalinteossa, mutta hävinnyt. Ensin tuli tukkaan sarjakärki HPS:lta 2-4, ja viimeksi FC Kontu höykytti malmilaisia 7-3. Ponnarit lymyilee lohkossa yhdeksäntenä 16 pisteellä. Perjantaina 8.9. klo 19.45 Vuosaaren Kartanon tekonurmella on vastassa SAPA, ja keskiviikkona 13.9. klo 20.15 Oulunkylän tekonurmella alkaa Gnistan/Ogeli-Ponnistajat.
Lohko C
MPS jatkaa vakuuttavasti. Mosan kärkiottelussa se päätyi 1-1 maalein pistejakoon ToTe:n kanssa, mutta viime sunnuntaina se iloitteli Hyvinkäällä, HyPS kaatui 5-0. Malmilaisten 36 pistettä oikeuttavat jakamaan lohkon kärkipaikan ToTe:n kanssa.
Torstaina 7.9. klo 19.45 MPS:n vastustajaksi Mosan Wembleylle saapuu PKKU/2, ja lauantaina 16.9. klo 15.00 Loviisan keskuskentällä keltapaidat ovat FC Loviisan vieraina.
Puistolan Urheilijat eivät suostu häviämään, se on lohkon ainut joukkue, jolla on vain kaksi tappiota tilillään. PuiU herkutteli kotinurmellaan PKKU/2:n kanssa 6-0 täysosumin, ja viime perjantaina se päätyi Järvenpään monitoimihallin kärkiottelussa 1-1 tasapeliin JäPS/47:n kanssa. PuiU:lla ja JäPS/47:llä on sarjassa kummallakin 34 sarjapistettä. Nyt perjantaina 8.9. klo 18.15 PuiU saa Puistolan nurmelle vastaansa Hyvinkään Palloseuran, ja lauantaina 16.9. klo 15.00 TuPS ottaa Hyrylän Ulkoilupuiston tekonurmella vastaan PuiU:n.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliValinnoilla on väliä
Seuraava artikkeliPuistolalaisnuoret triathlonin PM-kisoissa