Taiteiden yönä tapahtuu Koillisessakin

Skidit pääsevät Taiteiden yön illassa Skidit-discoon. Kuva Skidit
Taiteiden yöstä voi nauttia Koillisessakin torstaina 17.8.
Malmitalon taiteiden yö starttaa klo 15 tarjoten viirityöpajan ja klo 16-17 Skidit-diskon. Ala-Malmin puistotapahtuman päättää Jaakko Laitinen ja väärä raha klo 19 alkaen.
Taiteiden Yön Teatterikirppis toteutuu Tapanilan Työväen Näyttämön toimesta Työväentalolla klo 18-21. Ellei puvustosta tai lavasteista löydy mukaan ostettavaa, voi rahansa käyttää buffetissa. Teatterikirppis on avoinna klo 18-21.
Teatteri Tuikkeella nähdään neljän toimijan yhteistyössä tekemä yleisötyön teos Vuodenajat. Teatteri Tuikkeen yleisötyö, Suomalainen barokkiorkesteri (Koillisenversoja-hanke), Malmin kirjasto ja Nuorisopalvelujen liikeimprovisaatioryhmä yhdistävät voimansa tarjoten elävää musiikkia, liikettä ja valojen ilottelua. Lavastuksellisena elementtinä teoksessa toimivat alueen asukkaiden kirjoittamat tekstit vuodenajoista. Esitys klo 18-19 Teatteri Tuikkeella Tapanilassa.
Puistolan kirkossa konsertoi Suomalainen barokkiorkesteri klo 18-19 teemalla Dissonanssi ja konsonanssi. Ohjelmassa Haydnin ja Mozartin jousikvartettoja.
Tapanilan Urheilukeskuksen Kiipeilykeskuksessa voi ihastella Timo Junttilan valokuvanäyttelyä klo 9-21. Se esittelee raakoja, karuja ja henkeäsalpaavia maisemia ja luontoa kiipeilijän silmin. Valokuvat esittelevät Etelä-Afrikan karua kauneutta sekä Ranskan Fontainebleaun ja Sveitsin majesteettista luontoa. Osoite on Erätie 3, järjestäjänä Tapanilan urheilutalosäätiö.
TL
Edellinen artikkeliMonikulttuurinen Festivaali Pukinmäessä
Seuraava artikkeliSyyskausi käyntiin