Malmin kouluparakin rakentaminen käyntiin

Malmilla Kotinummen puiston kentällä on tehty kesällä paviljonkirakennuksen pohjatöitä. Kuva Teija Loponen
Heinäkuussa kävi Kotinummen puiston kentällä kova kalke, kun maahan juntattiin metallipalkkeja. Samalla kentän laitaan tuotiin työmaaparakkeja. Elokuun puolella hiekkakentälle ilmestyivät kaivinkoneet ja siitä lähtien ovat hiekkakentällä rakentamiseen liittyvät pohjatyöt olleet kovassa vauhdissa.
Malmin peruskoulun Kesälän toimipiste Silkokuja 7:ssä ja samassa rakennuksessa toimivan päiväkoti Kotinummen tilat aiotaan perusparantaa. Koululaisille rakennetaan väistötiloksi kaksikerroksinen paviljonkirakennus Kotinummen puiston hiekkakentälle, päiväkoti siirtyy evakkoon Filpuksenpuistoon. Oppilaiden siirryttyä väliaikaistiloihin, alkavat koulurakennuksen korjaustyöt alkuvuodesta 2024. Korjaustyöt kestävät noin puolitoista vuotta. Kun koulurakennus on valmis, paviljonki poistetaan ja kenttä kunnostetaan ulkoilukäyttöön.
Teija Loponen
Edellinen artikkeliPäiväkoti Jäkälän tontilta purettiin rakennus
Seuraava artikkeliJakomäki on saamassa virallisen uimarannan