MPS voittoputkessa, toiset ontuilevat

MPS on kulkenut voittoisasti pelistä peliin. Arkistokuva
Jalkapallo Kolmonen
Malmin Palloseura jatkaa voittojen tiellä ja lohkon C kärkikahinassa. PuiU on juuttunut tasapeleihin. Lohko B:ssä MPS/Atletico Malmi hakee varmuutta, ja Malmin Ponnistajilla on meneillään suvantovaihe.
Lohko B MPS/Atletico Malmi tahkosi 2-2 tasurin Kontun kanssa, ja koki tilanteisiin nähden jopa turhankin suurinumeroisen 6-1 tappion VJS:lle. La 1.6. klo 15.00 ”Tico” ottaa Pukinmäessä nurmella vastaan sarjajohtaja HPS:n. Ke 5.6. klo 20.15 Tico vieraille Jätkäsaaressa PPJ/Ruoholahden vieraana.
Malmin Ponnistajat on tappiokierteessä häviten Gnistan/Ogelille 0-2 ja PPJ/Ruoholahdelle 3-1. To 29.6. klo 19.00 Ponnistajat tähtää voittojen tielle Ala-Malmilla, vastassa on FC Finnkurd.
Lohko C MPS etenee vakuuttavasti. FC Loviisa kaatui Mosassa 5-2, ja Järvenpäässä tuli täyspotti NouLa:sta 2-1 voitolla. La 1.7. on Koivukylässä klo 14.00 on isäntänä KoiPS, ja to 6.7. klo 19.45 alkaa Mosan Wembleyllä MPS-JäPS/47.
Puistolan Urheilijat tössytteli kotonaan 1-1 tasurin Tuusulan Palloseuran kanssa, ja Valtti ei suostunut siirtämään keskinäistä peliä Suomen maajoukkueen perjantai-illalta. Varamiehinen PuiU kampesi Valtin kanssa 2-2 tasapelin. Pe 30.6. klo 19.00 PuiU isännöi Puistolan Koudan nurmella Riihimäen Palloseuraa, ja 4.7. on Hyrylän urheilupuistossa edessä ottelu PKKU/2-PuiU.
Heimo Laaksonen