Takana nappiviikko!

Koillisen kolmosen joukkueilla menee juuri nyt hyvin. Arkistokuva
Jalkapallo Kolmonen
Mennyt viikko oli pelkkää voittojen sulosointia koillisen kolmosille. B lohkossa sekä MPS/Atletico Malmi, että Malmin Ponnistajat käärivät voitot. C lohkossa Malmin Palloseura ja Puistolan Urheilijat jatkoivat myös voittojen tiellä. Hillosilmänä MPS johtaa myös C lohkoa.
Lohko B
MPS/Atletico Malmi sortui toissa viikolla 1-0 tappioon Gnistan/Ogelille. Tästä sisuuntuneena ”Tico” survoi viime perjantain myöhäisottelussa Mosassa FC Finnkurdin maanrakoon selvin 4-1 numeroin.
Eilen tiistaina Tico oli Toukolan Teräs/2022:n vieraana, ja la 10.6. klo 14.00 FC Kontu isännöi Ticoa. To 15.6. klo 19.15 Atletico avaa kotinurmikauden Pukinmäessä. Vastassa tuolloin VJS. Malmin Ponnistajat kokivat 3-1 tappion lohkonsa kärkijoukkueelle HPS:lle. Viime viikolla oli toinen ääni kellossa, SAPA kaatui vieraissa malmilaisille puhtaasti 4-0.
To 8.6. klo 19.15 nähdään Ala-Malmin nurmella Ponnistajat-Gnistan/Ogeli.
To 15.6. klo 20.20 on Jätkäsaaressa ponnarien isäntänä PPJ/Ruoholahti. Ke 21.6. klo 19.15 starttaa Ala-Malmin nurmella Ponnistajat-VJS.
Lohko C
Malmin Palloseura on vahvassa voittoputkessa. Ensin malmilaisten käsittelyssä kaatui Hyvinkään Palloseura 4-1, ja viime perjantaina Keravalla PKKU/2 sai tunnustaa MPS:n paremmuuden 4-0 luvuin.
To 8.6. klo 19.45 Mosan Wembleyllä on MPS:n vieraana FC Loviisa. To 15.6. klo 20.00 Järvenpään nurmella käynnistyy NouLA-MPS. Puistolan Urheilijat joutui siirtämään Koudan nurmiavauksen Pirkkolan tekoalustalle ennakkoon vahvaa JäPS/47:ää vastaan. Tuloksena riemukas 1-0 voitto. Samat olivat lukemat myös viime perjantaina PuiU:n hakiessa täyden pistepotin Hyvinkään Palloseuralta.
Nyt perjantaina 9.6. klo 19.15 PuiU pääsee omaksi ja kannattajiensa iloksi korkkaamaan Puistolan Koudan nurmen. Vastustajana on TuPS. Pe 16.6. klo 19.30 on Puotilan tekonurmella vääntö Valtti vastaan PuiU.
Heimo Laaksonen