Jalkapalloa

PuiU:n vasen puolustaja Kalle Lindström nousi välistä korkeallekin Cup-taistelussa Futuraa vastaan. Kuva Mika Laine
Jalkapallo Suomen Cup
Koillisen Cup-junat tuupertuivat
Peräti kolme alueemme Kolmosen joukkuetta eteni jalkapallon Suomen Cupissa aina 4. kierrokselle asti. Tähän cup-junamme sitten tyssäsivät.
Malmin Ponnistajat joutui tunnustamaan sarjaporrasta alemman joukkueen, espoolaisen HooGeen paremmakseen maalein 2-0.
PuiU otteli lauantaina Tapulissa melko tasaväkisesti sarjaporrasta ylempää, porvoolaista FC Futuraa vastaan. Vieraat olivat Porvoon mitalla, niukasti parempia yhdellä maalillaan. PuiU ei saanut luoduksi kunnon maalipaikkoja.
MPS/Atletico Malmi sai sunnuntai-iltana vastaansa kovan Kakkosen porukan Honka Akatemian. Lopulta honkalaiset korjasivat potin maalein 4-2, mutta malmilaisilla oli vielä viisi minuuttia ennen päätöstä sauma tasoittaa peli 3-3:een rangaistuslaukauksella. Se epäonnistui, ja vieraat pääsivät vielä viimeisellä minuutilla viimeistelemään päätösluvut rankkarista. Huh mitä draamaa!
Heimo Laaksonen
Jalkapallo Kolmonen
MPS karsiutuneen kierroksen yllättäjä
Mennyttä viikkoa leimasi ottelusiirrot Malmin Ponnistajien, MPS/Atletico Malmin ja Puistolan Urheilijoiden taistellessa Suomen Cupin 4. kierroksen otteluiden kanssa. Viikon iloisimman voiton kahmi Malmin Palloseura rökittäessään kovana pidetyn Toukolan Teräksen.
Lohko B
MPS/Atletico Malmi kruunasi itsensä Malmin kunkuksi voittamalla Malmin Ponnistajat 2-1. Tänään keskiviikkona ”Tico” kohtaa klo 20.15 Gnistan/Ogelin Oulunkylässä. Malmin Ponnistajat isännöi pe 26.5. klo 19.00 Ala-Malmin nurmella FC Kontua. La 3.6. klo 16.00 on Töölön Pallokentällä SAPA-Ponnistajat.
Lohko C
Malmin Palloseura reissasi Riihimäelle häviten sikäläiselle Palloseuralle 3-1. Mutta viime lauantaina oli toinen ääni kellossa, lohkon suursuosikki Toukolan Teräs taipui malmilaisille murskaluvuin 5-1.
Torstaina klo 19.45 Mosan Wembleyllä käynnistyy MPS-HyPS. Pe 2.6. klo 19.00 on Hyrylän ulkoilupuistossa ottelu PKKU/2-MPS.
Puistolan Urheilijat antautui Toukolan Teräkselle maalein 3-0. Nyt perjantaina klo 19.00 pitäisi Puistolan nurmella olla kotiavaus JäPS/47:ää vastaan. Paikka tai aika saattaa muuttua, jos nurmi ei ole vielä pelikunnossa. Pe 2.6. klo 18.30 PuiU on Hyvinkään Urheilupuistossa HyPS:an vieraana.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliJuhlien aikaa
Seuraava artikkeliUkrainalaisille seuraa ja kielitaitoa