Malmin kentälle ajoesteitä

Vanhan lentokentän pitkät tyhjät kiitoradat ja rullausväylät houkuttelevat hurjasteluun.
Kaupunki aikoo puuttua häiritsevään liikennekäyttäytymiseen Malmin kentällä ajoestein ja liikennemerkein. Vaaratilanteita aiheuttava ja pelastuslaitoksen turvallista hälytysajoa vaarantava moottoripyörillä luvatta ajo pyritään saamaan kuriin lisäämällä moottoriajoneuvoilla ajo kielletty -liikennemerkkejä kaikille sisäänkäyntiporteille. Lisäksi entisille kiitoteille ja rullausteille asetetaan ajoesteitä siten, että pelastuslaitoksen hälytysajo ja muu toiminta alueella säilyy turvallisena ja sujuvana. Alueelle suunnitellaan myös hidastetöyssyjen asentamista sekä kameravalvontaa. Toimenpiteet toteutetaan ensi viikon alusta lähtien.
Teija Loponen
Edellinen artikkeliVesi solisee taas
Seuraava artikkeliPihlajiston ala-asteen remontti vihdoin käynnistymässä