Jalkapallo Kolmonen

Pelkkiä voittoja!
Näpsäkästi meni viime kierros. B-lohkossa MPS/Atletico Malmi runteli SAPA:n. Malmin Ponnistajien VJS-peli siirtyi. C-lohkossa Puistolan Urheilijat hakivat voiton Koivukylän Palloseurasta, ja MPS oli isäntä Mosassa voittaen Valtin.
Lohko B MPS/Atletico Malmi saalisti näyttävän 5-2 voiton SAPA:sta. Malmilaisten maaleista rohmusi yli hattutempun Kevin Nurmi herkutellen neljällä täysosumalla. Timur Saltykov osui kerran.
Ensi lauantaina 13.5. klo 15.00 on Mosan Wembleyllä tunnelmaa kun ”Tico” kohtaa Malmin hegemoniaottelussa Malmin Ponnistajat.
Su 21.5. klo 19.30 Tico on Töölön Pallokentällä Toukolan Teräksen vieraana.
Malmin Ponnistajat huilasi peruuntuneen VJS-pelin vuoksi. Nyt lauantaina klo 15.00 se kohtaa Mosan Wempleyllä MPS Atleticon, ja 21.5. klo 19.30 onTöölössä vastassa Toukolan Teräs/2022.
Lohko C
Puistolan Urheilijat jatkoi tappiotanta sarjaansa nitistämällä Havukoskella Koivukylän Palloseuran 1-0 Joonas Ruumensaaren ottelun 3. minuutin maalilla. PuiU valmistelee myös Suomen Cupin 4. kierroksen kohtaamista Kakkosen Futuraa vastaan. Ottelu pitäisi pelata PuiU:n kotipelinä 21.5. mennessä. Seuraava sarjaottelu on ensi lauantaina 13.5. klo 16.00 Töölön Pallokentällä, isäntänä on Toukolan Teräs. To. 18.5. klo 14.30 on Keravan Urheilupuistossa ottelu PKKU/2-PuiU.
Malmin Palloseura löi täydet kortit pöytään Mosassa. Valtti kaatui 2-0 Joona Packalenin maaleilla. Pe. 12.5. klo 18.30 MPS vierailee Riihimäellä RiPS:an vieraana. La. 20.5. klo 16.00 vislataan Latokartanossa käyntiin ottelu Toukolan Teräs-MPS.
Heimo Laaksonen