MPS liikutti 1700 lasta kahden päivän aikana

Kimalaiscup tarjosi tänäkin keväänä lapsille mahdollisuuden jalkapallon peluuseen. Kuva Malmin Palloseura
Malmin Palloseuran 75 juhlavuoden tapahtuma löi kaikki edellisvuosien osallistujamäärät, kun keskiviikkona 19.4. Tapulin liikuntapuistoon saapui 1100 päiväkoti-ikäistä lasta 36 eri päiväkodista Koillis-Helsingin päiväkodeista pelaten 120 jalkapallopeliä.
Maailma muuttuu, kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Niin tekee myös Malmin Palloseura, jossa tähdätään positiivisiin ja toimintaa kehittäviin asioihin sekä kentällä että sen ulkopuolella. Hyviä tuloksia on jo saatu, mutta kehityksen ja menestyksen eteen tehdään silti jatkuvasti töitä. Seuran kasvussa ja hyvinvoinnissa aktiivinen oheistoiminta on tärkeää.
-Seuramme erikoisuus vuodesta 2006 on ollut lähialueen päiväkodeille järjestetty joka keväinen jalkapalloturnaus Kimalais Cup, joka on oiva esimerkki laadukkaasta oheistoiminnasta. Vuosien aikana muutaman päiväkodin välisistä mittelöistä on kasvanut yli tuhannen päiväkoti-ikäisen pelaajan ja kannustajan kevään kohokohdaksi. Moni nykyisistä ja entisistäkin pelaajistamme on varmasti aloittanut jalkapallouransa päiväkotiryhmänsä mukana viettäen aurinkoisen kevätpäivänsä meidän kanssamme. Tapahtuman jälkeen on sitten siirrytty jalkapallosta innostuneena Futiskouluun ja siitä eteenpäin oman ikäluokan joukkueeseen, kertoo seuran toiminnanjohtaja Joni Ilvonen.
Kimalais Cup pidettiin myös kouluikäisille ”Kimalais Cup goes to School”-tapahtumana. Siitä pääsivät nauttimaan 1. – 2. luokkien oppilaat, yhteensä 600 lasta noin 70 pelissä. TL
Kuvis
Edellinen artikkeliIloista vapun aikaa!
Seuraava artikkeliMosa heräsi ja muisti ukrainalaisia tukevia