Jakomäen kentälle puurouhepinnoitus

Jakomäen liikuntapuisto on poissa käytöstä 1. heinäkuuta lähtien elokuun puoliväliin. Tuona aikana kentän tekonurmi uusitaan. Helsinki uusii kevään ja kesän aikana useiden liikuntapuistojen tekonurmia uusilla ympäristöystävällisillä materiaaleilla. Tekonurmet uusitaan porrastetusti Kontulassa, Kallahdessa, Vuosaaressa, Kivikossa, Jakomäessä ja Laajasuolla. Vuosaaren liikuntapuiston pienelle tekonurmikentälle sekä Kivikon, Jakomäen ja Laajasuon liikuntapuistojen kentille tulee puurouhetäytteiset joustoalustaiset tekonurmet. Kasviperäiset rouheet eivät sisällä mikromuovia tai muita ympäristölle haitallisia aineita. Urakan yhteydessä korjataan myös kenttien aitoja. Kentät ovat pois käytöstä kunnostuksen ajan. Kaikkien kenttien laatuvaatimuksena on Fifa Quality, eli hyvälaatuinen harrastuskäyttöön sopiva kenttä. Kaikille kentille tehdään sertifiointitestaukset. TL