Jalkapallouutisia

Kuva Ville-Pekka Liimatainen Ensimmäistä kertaa 10-vuotiseen Mosa Cupiin osallistunut MPS pääsi heti juhlimaan voittoa.
MPS jännittävän Mosa Cupin kunkku
Kolmen koronavuoden jälkeen Mosan Wembleyllä vietettiin kuhisevan aurinkoinen lauantai Mosa Cupin hengessä. Kahdeksan joukkuetta pyöritti palloa aamukymmenestä ilta kahdeksaan. Tiukkojen pelien jälkeen Kolmosen joukkueiden kilpasarjan voittoa juhli Malmin Palloseura, joka finaalissa nitisti siipirikkoisen Puistolan Urheilijat 1-0. Pronssia sai MPS Atletico Malmi, joka näytti tasoeronsa vantaalaiselle Koivukylän Palloseuralle maalein 5-1.
Viitosdivarin joukkueista koostuneen harrastesarjan voittopytyn vei KoiPS/Dynamo ratkaisemalla 1-1 päättyneen pelin 7-6 rangaistuspotkukisan voitolla MPS/Atletico Akatemiasta. Pronssin vei SUMU 0-3 voitollaan PuiU/86.sta.
Tulokset, kilpasarja MPS/Atletico Malmi – PuiU 5-6 rp., 1-1 (1-0), MPS – KoiPS 2-0 (0-0) Finaali PuiU – MPS 0-1 (0-1), sijat 3-4 MPS/Atletico Malmi – KoiPS 5-1 (3-0) Harrastesarja PuiU/86 – KoiPS/Dynamo 0-1 (0-0), SUMU – MPS/Atletico Akatemia 0-6 (0-3) Finaali KoiPS/Dynamo – MPS/Atletico Akatemia 7-6 rp., 1-1 (1-1), sijat 3-4 PuiU/86 – SUMU 0-3 (0-1).

Heimo Laaksonen

Jalkapallo Kolmonen

MPS ja Ponnistajat avauksen saalistajat
Kausi starttasi liikkeelle. Malmin Ponnistajat ja Malmin Palloseura raapivat avausvoitot. PuiU:n oli tyytyminen tasapeliin ja MPS/Atletico Malmi koki tappion.
Lohko B Malmin Ponnistajat rutisti kivan 2-0 voiton HerTo:sta. Maalintekijöinä Kenan Sabic ja Arttu Peltola. To. 27.4. klo 18.30 Ponnistajat isännöi Vuosaaren Kartanolla Toukolan Terästä, ja ke. 3.5. klo 19.00 Tapulissa on vastassa VJS. MPS/Atletico Malmi joutui kokemaan 4-1 tappion vanhalle kiistakumppanilleen Laajasalon Palloseuralle. Malmilaisten ainoasta ja 1-1 tasoitusmaalista vastasi Alexander Lindström. La. 29.4. klo 16.00 on ”Ticon” vastustaja Mosan Wembleyllä HerTo. La. 6.5. klo 15.00 on Kalliossa mittarina SAPA.
Lohko C MPS aloitti väkevästi nujertamalla melko tasaisen ottelun koti-Mosassaan Tuusulan Palloseuraa vastaan loppulukemin 4-2. Oskar Emelianov tekaisi kaksi täysosumaa, Miika Lindqvist ja Stephen Obeng maalin mieheen. Tänään keskiviikkona klo 20.45 MPS isännöi Mosan Wembleylla naapuri PuiU:a. Torstaina 4.5. klo 19.45 on Mosassa vastassa Valtti.
Puistolan Urheilijat otti Järvenpäässä kovasti yhteen isokokoisen NouLa:n kanssa. Pinnat jaettiin 1-1 tuloksella. PuiU:n tasoitus merkattiin isäntien omaksi maaliksi. Tänään keskiviikkona PuiU ottelee Mosassa paikallishengessä MPS:aa vastaan. Su. 7.5. klo 17.00 on Havukoskella ottelu KoiPS – PuiU.
Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliPihlajamäessä syntyy dekkareita faktan pohjalle
Seuraava artikkeliKun ”Satupekka” Malmille saapui