Tyydyttääkö katujen auraus?

Viikonloppuna sataa taas lisää lunta, joten aihe on edelleen ajankohtainen. Kaupunki pyytää asukkaita vastaamaan kyselyyn talvikunnossapidon onnistumisesta kuluneen talven aikana. Kyselyssä pääsee vastaamaan niin jalkakäytävien, pyöräväylien ja ajoratojen kuin myös aurattavien ulkoilu- ja puistoreittien talvikunnossapitoon liittyviin kysymyksiin.
Noin 5–10 minuuttia kestävän kyselyn vastauksia kaupunki käyttää kunnossapidon kehittämiseen. Karttapohjainen kysely löytyy kaupungin sivuilta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, lisäksi näkövammaisille on oma kyselypohja. Vastauksia kaupunki toivoo 20.3.mennessä. Yksityiskohtaista palautetta, joka vaatii välittömiä toimenpiteitä, voi lähettää kaupungin palautekanavaan: hel.fi/palaute. TL
Edellinen artikkeliAvoin kirje poliittisille päättäjille
Seuraava artikkeliUimarantojen opasteet uusitaan