Malmille lähes kahden miljoonan paviljonki

Malmin peruskoulu tulee saamaan uudisrakennuksen. Kuvassa yhä käytössä oleva vanha kansakoulurakennus Kirkonkyläntiellä. Kuva Teija Loponen
Malmille tarvitaan väistötilat Malmin peruskoulun Kesälän yksikön nykyisten tilojen perusparannuksen ajaksi sekä Pohjolan yksikön uudisrakennuksen rakentamisen ajaksi. Tätä varten vuokrataan väliaikainen paviljonkirakennus.
Kahden peruskoulun tarpeisiin vuokrataan päiväkotipuolelta tuttu tilaelementtirakennus, joka tulee Malmin peruskoulun Kotinummenpuiston vieressä sijaitsevan Kesälä-rakennuksen oppilaiden käyttöön ajalle 11/2023 – 7/2025 ja Kirkonkyläntien kupeessa sijaitsevan Pohjola -rakennuksen oppilaiden käyttöön 1/2026 – 12/2027. Väliaikainen paviljonkipäiväkoti vuokrataan 60 kuukauden ajaksi. Vuokrausajalla varaudutaan siihen, että rakennusta käytetään tarvittaessa myös alueen muihin väistö- tai lisätilatarpeisiin. Toteutettavassa paviljongissa on yhteensä 190 tilapaikkaa.
Edullisimman tarjous tilaelementtirakennuksen toimituksesta, asennuksesta käyttökuntoon, vuokrauksesta ja tilojen käytön koulutuksesta 1.11.2023 – 31.10.2028 väliseksi ajaksi on yhteensä 1 963 500,00 euroa arvonlisäverottomalla kokonaisvuokrahinnalla. Tarjouspyyntöön vastasi neljä urakoitsijaa. Niiden tarjoamat hinnat vaihtelivat valitusta edullisimmasta KoskiRent Oy:n 1 963 500,00 euron tarjouksesta yli 3 400 000 euron Adapteo Finland Oyn tarjoukseen. TL
Edellinen artikkeliPohjoisbaana rakennetaan osissa
Seuraava artikkeliEläinsairaalan isoista potilaista 478 hevosia