Rintamasotilaantiellä kaadetaan koivuja

Koululaisten talvilomaviikolla kaadetaan puita Rintamasotilaantiellä. Tapulikaupungissa Maatullin alueen katujen peruskorjaus jatkuu Rintamasotilaantiellä ja Maatullin puiston eteläosassa. Urakassa kunnostetaan Rintamasotilaantie sekä kadulta pohjoiseen lähtevä jalankulku- ja pyöräilyreitti Maatullinpuiston eteläosassa. Rintamasotilaantielle asennetaan reunakivet ja katu asfaltoidaan. Kävely- ja pyöräilyreitin varrella olevaa hulevesilinjaa kunnostetaan alueen kuivatuksen parantamiseksi, ja tämän vuoksi alueen maaperää vahvistetaan. Myös ulkovalaistus uusitaan koko urakka-alueelta. Työt käynnistyvät puiden poistamisella viikon 8 aikana. Rintamasotilaantieltä poistettavat puut ovat pääasiassa huonokuntoisia koivuja. Jalankulku- ja pyöräilyreitin varrelta kaadetaan myös pienehköä haavikkoa uuden valaistuksen asentamisen sekä hulevesilinjan rakentamisen vuoksi Kadunrakennustöiden vuoksi jalankulun ja pyöräilyn reitille voi tulla poikkeusjärjestelyjä. Väliaikaiset kulkureitit merkitään opastein maastoon. Töistä aiheutuu myös jonkin verran melua, ja alueella liikkuu raskaita työkoneita. TL
Kuvis Viime vuonna Takalantiella (kuvassa) ja nyt Rintamasotilaantiellä on tehty ja tehdään edelleen kunnostustöitä. Kuva Teija Loponen
Edellinen artikkeliOletko ehdolla Koillisesta?
Seuraava artikkeliAjatuksia herättävä vierailu