Luvassa alueellisia vanhempainiltoja

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää alkuvuonna alueellisia vanhempainiltoja kaikille helsinkiläislasten ja -nuorten vanhemmille. Vanhempainilloissa ideoidaan huoltajien kanssa koulua ja opetusta tulevaisuuden Helsingissä. Tilaisuudet ovat jatkoa lokakuussa 2022 järjestetylle koko kaupungin vanhempainillalle, johon huoltajia osallistui sankoin joukoin.
Vanhempainillat liittyvät kasvatuksen ja koulutuksen toimialan strategiseen Koulutus 2030 -työhön. Koulutus 2030 -visiota on työstetty osallistamalla oppijoita ja henkilökuntaa. Vanhempainilloissa myös huoltajilla on tilaisuus osallistua Koulutus 2030 -vision valmisteluun. Tavoitteena on ideoida tulevaisuuden koulua sekä pohtia, millaisia haasteita pitää ratkoa, jotta toiveiden koulu voidaan saavuttaa.
Pohjoisen ja Koillisen suurpiirin vanhemmille on yhteinen ilta, joka pidetään tiistaina 7.2. klo 17-18.30 Kankarepuiston peruskoulun ruokasalissa, Jakomäenpolku 6:ssa. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy viikko ennen tilaisuutta. TL