Heidehofin asukkaat Vantaan postiin

Puistolan asema on Tapulikaupungin ja Puistolan välissä.
Posti on lähestynyt osaa puistolalaisista kertoen, että postinumeroalueella 00750 asuvien postiosoite onkin 9.1.2023 lähtien 01300 Vantaa. Uusi Vantaan postinumero koskee niitä asukkaita, jotka asuvat Kehä III:n pohjoispuolella. Postin viesti on hieman hämmentävä, sillä Ala-Tikkurilan asukkailla esimerkiksi Härkävaljakontiellä, Juhtatiellä, Ränkitiellä ja Lestitiellä postinumero pysyy yhä 00750 Helsinkinä.
00750 on Tapulikaupungin postinumero, 00760 Puistolan ja Heikinlaakson. Puistola-Seura teki vuosia töitä saadakseen postinumerot kohdilleen. Kaupunki lähettikin tilastokeskukselle postinumeroalueiden nimiin liittyvät korjauspyynnön maaliskuussa 2021 ja muutokset astuivat voimaan viime vuoden alusta eli ovat nyt tilastotiedoissa oikein.
TL