Malmin koronarokotuspiste suljetaan

Malmilla Vanhalla Helsingintiellä sijaitseva koronarokotuspaikka menee vuoden vaihteessa kiinni. Rokotukset kannattaa hoitaa kuntoon välipäivinä.
Malmin, Itäkeskuksen ja Kannelmäen rokotuspisteet menevät kiinni joulukuun 2022 lopussa. Jos ei vielä ole saanut korona- ja influenssarokotteita, kannattaa ne hakea näiltä rokotuspisteiltä joulun välipäivinä.
Rokotuspisteet ovat auki joulun välipäivinä arkisin klo 8­-16. Itäkeskuksen rokotuspiste on auki viimeistä päivää 29.12.2022 ja Malmin ja Kannelmäen rokotuspisteet 30.12.2022. Jätkäsaaren rokotuspiste on auki vielä tammikuussa 2023 arkisin klo 8-16.
Rokotuspisteiden tarkemmat tiedot löytyvät sivulta hel.fi/rokotukseen.
Sivulta influenssarokotus.hel.fi näkee, keille tarjotaan maksuttomia influenssarokotuksia. Samalla käynnillä pyritään tarjoamaan korona- ja influenssarokotteita. Tällöin riittää, että varaa ajan yhteen rokotukseen.
Edellinen artikkeliJoulun rauhaa ja iloa!
Seuraava artikkeliJoulukuuset kierrätykseen