Joulu Malmin hautausmaalla

Malmin hautausmaan portit ovat joulun aikaan avoinna ympärivuorokautisesti ajalla 22.12.22 – 9.1.23.
Tänä jouluna hautausmaalla ei olekaan käytössä jouluaattona yksisuuntaista liikennettä, vaan hautausmaalla autoilla liikkuvilla toivotaan riittävän malttia ja halua huomioida muut siellä käyvät. Erityisesti toivotaan huomioitavan jalankulkijoiden turvallisuus heidän ylittäessään ajoväyliä. Osa korttelien välisistä käytävistä suljetaan autoliikenteeltä. Muualle haudattujen muistelupaikat löytyvät korttelien 96 ja 97 välistä sekä Pihlajamäentien portin sisäpuolelta.
Hautausmaalla kulkiessa kannattaa varautua liukkauteen kenkien liukuesteillä. Myös taskulamppu kannattaa ottaa mukaan pimeällä liikuttaessa. Muistelupaikalle voi jättää kynttilän myös silloin, kunläheisen haudalle on vaikea päästä lumitilanteen vuoksi. Myös korttelin laidalla voi sytyttää kynttilän ja muistella läheistään.
Hautausmaan isossa kappelissa järjestetään musiikkipainotteiset hartaushetket 24.12. klo 13 ja 14.
Edellinen artikkeliTapanilan päiväkoti Jäkälän puustoa säilytetään
Seuraava artikkeliViikki-Seura otti kantaa rakentamiseen