Paikallispelejä luvassa kahdessa lohkossa

Palloliitto on julkistanut jalkapallon ensi vuoden Kolmosen lohkojaot. Luvassa on tiukka kausi Kolmosen pelien tason viime vuosien nousun. Koillis-Helsingin neljä jengiä on ripoteltu kaksi plus kaksi periaatteella lohkoihin B ja C. Näin aina sytyttävät paikallistaistot jatkuvat tulevanakin suvena. Lohkossa B täkäläisyyttä edustavat MPS/Atletico Malmi ja Malmin Ponnistajat. Lohkon muista joukkueista Kakkosesta pudonnutta tasoa edustaa VJS, ja Nelosesta nousseita porukoita on peräti kolme: Toukolan Teräs/2020, PPJ/Ruoholahti sekä Gnistan Ogeli. Lohkon muut joukkueet ovat tuttuja Kolmosen taivaltajia: HPS, LPS, FC Kontu, SAPA, HerTo, ja FC Finnkurd.
Tämä B-lohko on vahvasti pääkaupunkiseutulainen. Pelimatkoilla ei paljon bensaa pala. Lohkossa C paikalliskohtaamisia tarjoavat MPS/2020 ja Puistolan Urheilijat. Kakkosesta pudonneita joukkueita ei tässä lohkossa ole. Nelosesta nousijoita edustavat HyPS ja FC Loviisa. Muut ovat tuttuja kolmoslaisia: Toukolan Teräs, Valtti, JäPS/47, PKKU/2, RiPS, KoiPS, NouLa ja TuPS. C-lohkolaisilla on tiedossa myös matkustamista. Pisimmillään malmilaiset ja puistolalaiset saavat kurvailla pelimatkoille muun muassa Riihimäelle, Hyvinkäälle ja Loviisaan. Sarjat käynnistyvät huhtikuun 2023 loppupuolella. Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliRauhanmarssilta NATO-Suomeen
Seuraava artikkeliKoillinen saamassa yhden uuden skeittipaikan