Ulkoile jos tarkenet

Malmin lentokenttää kiertävällä ladulla on näkynyt hiihtäjiä päivittäin. Kuva viime talvelta.
Pukinmäen tekojäällä on päässyt noin marraskuun puolivälistä lähtien luistelemaan, mutta nyt on jo pari muutakin luistelukenttää käytössä. Koillisessa jäillä pääsee kiitämään Tapulikaupungin liikuntapuistossa sekä Puistolan liikuntapuistossa, jossa on sekä jääkiekkokaukalo, että pienille lapsille jää koripallokentän päällä. Muitakin kenttiä jäädytetään, kunhan niistä ehditään aurata lumet pois. Luistelukenttiä on jäädytetty pakkaskeleillä kaikkiin Koillisen kaupunginosiin, usein koulujen lähellä oleville kentille.
Kaupungin ulkoliikuntakartta kertoo keskiviikon 14.12. latutilanteen Koillisessa olevan kohtuullinen, joskin käytössä ei vielä kovin montaa latua ole. Alppikylä-Malmin lentokentän latu sekä lentokenttää kiertävä 5,7 km latu ovat hyvässä kunnossa. Myös Kivinokka-Viikki latu on hiihdettävissä. Tapulikaupungin, Siltamäen ja Pukinmäen peltolatuja ei vielä ole kunnostettu. TL
Edellinen artikkeliLumenkasaus ongelmana asukkailla ja kulkijoilla
Seuraava artikkeliKuulan suku musisoi