Kaupunki tarjoaa omaishoitajille liikuntapalveluita

Vuoden 2023 alusta omaishoitajat pääsevät maksutta Helsingin kaupungin uimahalleihin, liikuntahalleihin, kunto- ja voimailusaleille, maauimaloihin sekä liikuntakursseille. Maksuttomuus koskee omaishoitajia, jotka ovat tehneet omaishoitosopimuksen Helsingin kaupungin kanssa, ja joille tämän sopimuksen mukaisesti Helsingin kaupunki maksaa omaishoidon tukea tai palkkaa. Sisäänpääsy on maksuton yleisövuorojen aikana seuraavissa Koillis-Helsingissä sijaitsevissa kaupungin toimipisteissä: Jakomäen uimahalli, Jakomäen uimahallin kuntosali, Latokartanon liikuntahallin kuntosali, sekä liikuntahalleista Latokartanon ja Puistolan liikuntahallit. Omaishoitajat voivat osallistua maksutta myös kaupungin järjestämille liikuntakursseille. Omaishoitajuus todennetaan enintään kolme kuukautta vanhan palkkakuitin tai palkkatodistuksen avulla, jonka lisäksi henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. TL
Edellinen artikkeliMLY:n veturi vaihtumassa
Seuraava artikkeliLumenkasaus ongelmana asukkailla ja kulkijoilla