Erän karatelle menestystä SM-kilpailuista ja KatanaShiaista

Arn Wolff otti tuplaten pronssia. Kuva Tero Wolff
Lahden Karate järjesti yhdessä Suomen Karateliiton kanssa karaten SM-kilpailut sekä KatanaShiai kilpailut Vääksyssä Pyhäinpäivänä.
Pitkä kilpailupäivä käynnistyi 6-11 -vuotiaiden KatanaShiai kilpailulla aamuyhdeksältä. Erältä kilpailuun osallistui Arn Wolff, joka nappasi hienosti pronssia sekä katassa (liikesarja), että kumitessa (ottelu) poikien 11v kelta-oranssivöisten sarjassa. SM-kilpailut käynnistyivät eräläisten osalta Amanda Mertamon sarjalla iltapäivällä. Amanda taisteli hienosti hopealle 12-13 -vuotiaiden +47kg sarjassa. Amanda otteli vielä myöhemmin illalla tyttöjen alle 16-vuotiaiden joukkueessa niin ikään hopeaa. Kristiina Salme otteli viimeistä kertaa alle 16-vuotiaiden sarjassa. Hän pääsi ottelemaan -54kg sarjassa neljä matsia, joista kaikista nappasi voiton. Kristiina jatkoi hyviä suorituksia tulevassa ikäluokassaan napaten 16-17-vuotiaden -53kg sarjassa hopeaa. Kristiina niin ikään otteli vielä iltahämärissä joukkueessa hopeaa. Sofia Koivula kirkasti edellisvuoden mitalin hopeiseksi alle 16-vuotiaiden +54kg sarjassa. Ja hänkin oli mukana hopeajoukkueessa.
Saimi Nikander otteli pronssille naisten -55kg sarjassa. Hän ottelee normaalisti -50kg sarjassa, mutta SM:ssä ei ollut muita kyseiseen sarjaan ilmoittautunut, joten Saimi otteli painoluokkaa ylempänä. Alkukierrokset käytiin illalla ja viimeinen ottelu oli jätetty Saimilla finaalien yhteyteen. Viimeinen ottelu Suomenmestaruuden vienyttä Venla Karttusta vastaan oteltiin vasta klo 21.30 jälkeen. Seuran valmentajat Maija, Satu, Jussi ja Sami olivat tyytyväisiä kaikkien suorituksiin ja kilpailuasenteeseen. Mitaleista taisteltiin tosissaan ja mitään ei jätetty jossittelujen varaan. Pitkästä päivästä huolimatta Amanda, Kristiina ja Sofia olivat sunnuntaina jo aamusta talkootöissä Tikkurilassa. Se osoitti valmentajien mukaan upeaa sitoutumista lajiin ja seuraan. TL
Erä Karaten mitaleja napanneet SM-kisaajat: Saimi, Kristiina, Amanda ja Sofia.
Kuva Maija Laaksonen
 
 

Edellinen artikkeliMalmin lentokentän alueelle väliaikainen hoitosuunnitelma
Seuraava artikkeliPormestari tentattavaksi Pihlajamäen asukasiltaan