Täkäläiset ryydittävät jalkapallon MM-kisoja Yle:n kanavilla

Jalkapallon MM-kisat potkaistaan käyntiin Qatarissa sunnuntaina 20. päivä tätä kuuta. YLE tuottaa kisoista TV-lähetyksiä noin 150 tuntia. Yleisradio ei kuitenkaan lähetä paikan päälle yhtään urheilutoimittajaa ja selostajaa. Pasilasta käsin otteluita kommentoi ja selostaa mittava asiantuntijajoukko. Painavinta asiantuntemusta Ylen katselijoille ja kuuntelijoille tarjoaa Tapaninkylän futisprofessori, Suomen Huuhkajat -maajoukkueen päävalmentaja Markku ”Rive” Kanerva. Hänen ohellaan asiantuntijaryhmässä on muitakin maamme eturivin futistietäjiä. Yksi heistä on takavuosien Puistolan Urheilijoiden naisten menestyksen luoja Marianne ”Marke” Miettinen. Selostajista keskeisessä asemassa on Puistolan kasvatti ja Malmin Palloseuran Kolmosdivarin joukkueen taustavoima Matti Härkönen. Jalkapallon MM-kisat ihmisoikeuksista kiistellyssä maassa nähdään Yle TV 2:ssa, Yle Areenassa, Yle sovelluksessa ja urheilun nettisivuilla. 64:stä ottelusta suorana näkyy 42. Myös MTV näyttää osan otteluista suorana. Heimo Laaksonen
Edellinen artikkeliKaroliinien jäljillä Tapaninvainiossa
Seuraava artikkeliEnnakkoäänestys laahaa edelliskerrasta