Terveysasemista asukaskysely

Nyt jokaisella kaupunkilaisella on mahdollisuus kertoa, ovatko terveysasemien aukioloajat sopivat, pitäisikö neuvolapalveluja saada toimipisteessä vai verkossa ja tulisiko sosiaalipalveluja olla pienissä palvelupisteissä ympäri kaupunkia vai muutamassa laajan palveluvalikoiman toimipisteessä? Oman näkemyksensä itselleen tärkeistä sosiaali- ja terveyspalveluista voi kertoa vastaamalla kaupungin sivuilta löytyvään kyselyyn 15.11. mennessä. Kyselyssä voi ottaa kantaa yhteen tai useampaan palveluun. Sen avulla halutaan selvittää, mitä eri-ikäiset asukkaat eri puolilla Helsinkiä toivovat sosiaali- ja terveyspalveluilta. Kysely toistetaan jatkossa vuosittain. Vastauksia hyödynnetään Helsingin sosiaali- ja terveyspalvelujen suunnittelussa. Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, arabiaksi, somaliksi tai venäjäksi. Vastaaminen vie noin 10 minuuttia. TL
Edellinen artikkeliKenen työ on sinun mieleesi?
Seuraava artikkeliStebu-puisto pääsi kartalle