Kenen työ on sinun mieleesi?

Jaakko Iisalon Japanilainen apinademoni on tehty tietokonegrafiikalla.
Anneli Väisäsen Paratiisin riikinkukko on värikylläinen akryylivärein tehty maalaus.
Aulikki Ristojan Terävä läheisyys on kollaasi tältä vuodelta.

Tämänvuotinen taidenäyttely on esillä Puistolan kirjastolla 27.10.-3.11. Perinteiseen tapaan suosikkejaan voi myös äänestää ja vastaajien kesken arvotaan palkinto.
Taidenäyttelyn pienimuotoisissa avajaisissa näyttelyn koordinaattori Pirjo Isotupa haastatteli kahta taiteilijoista, Helmut Grzembaa ja Eeva Sjöbergiä. Näyttelyssä on vakiomäärä töidensä esilletuojia, 24 taiteilijaa. Koska kaikki eivät osallistuneet kolmen teoksen maksimimäärällä, näyttely on tällä kertaa hieman aikaisempia vuosia suppeampi, mutta silti erittäin monipuolinen. Perinteiseen maalaustaiteen ohella esillä on myös keramiikkaa ja ristipistotöitä. Näyttelyn aikajanakin on poikkeuksellisen pitkä, sillä vanhin mukana oleva teos on vuodelta 1949.
Näyttely avautui kirjaston ohella myös verkossa osoitteessa kaupunginosat.fi/puistola/ ja on siellä avoimena ainakin vuodenvaihteeseen saakka. Korona-aikana verkkoon siirtynyt Puistola-Seuran vuotuinen taidenäyttely päätettiin siis ainakin vielä tänä vuonna pitää verkossa. Perinteisellä näyttelyllä oli taiteilijoiden joukossa vankat kannattajansa, mutta verkkonäyttelyn puolesta puhuivat kevyemmät käytännön järjestelyt sekä myös laajempi katsojakunta. Perinteinen suosikkiteoksen äänestys tapahtuu sekä kirjastossa 3.11. saakka äänestyslipukkeella, että suosikkiteoksiaan (maksimi) voi äänestää 30.11. saakka sähköpostilla puistola-seura@gmail.com tai tekstarilla 0400 464 278/Leena Iisalo. Vastaajien kesken arvotaan 2 kpl Tikkurilan Bio Grandin elokuvalippuja. Arvonta tapahtuu Puistolan kirjastossa äänestyksen sulkeuduttua.
TL

Edellinen artikkeliTapanilaan uusia pyörätelineitä
Seuraava artikkeliTerveysasemista asukaskysely