Löytyykö Koillisesta joulukuusi Senaatintorille?

Perinteiseen tapaan Helsingin kaupunki etsii Senaatintorille pystytettävää joulukuusta kaupunkilaisten pihoilta. Asukkaat voivat tarjota omalla tontillaan kasvavaa kuusta yhteistä jouluiloa tuomaan ja samalla päästä eroon isoksi kasvaneesta havupuustaan. Kunniatehtävään pääsevän puun tulisi olla jo kunnioitettavaan ikään ehtinyt, 12–20 metriä korkea, terve, tuuhea ja oksistoltaan hyväkuntoinen yksilö. Kaupungin metsurit hoitavat puun kaatamisen ja kuljetuksen ja tämän vuoksi kuusen tulisi sijaita riittävän lähellä järeälle kalustolle kulkukelpoista tietä. Kuusiehdokkaista voi lähettää tiedon sähköpostilla: ilkka.keko@hel.fi ja siihen tulee liittää mukaan valokuva kuusesta koko mitassaan kasvuympäristössään. Ehdotuksia toivotaan 11.11. mennessä. Joulupuu haetaan ja viedään torille koristettavaksi viikolla 46. TL
Senaatintorille etsitään taas joulukuusta. Kuvan kuusi on Pihlajamäen ostoskeskukselta, johon alueen Lionsit ovat kuusen jo muutamana vuonna pystyttäneet ohikulkijoiden iloksi.
Edellinen artikkeliPysäköintitalo Heikinlaaksoon
Seuraava artikkeliTyöministeri vieraili Jakomäessä