Lukijalta: Posti hoitakoon hommansa

Kuvituskuva Unsplash

Postin tehtävänä on jakaa postit oikea-aikaisesti asukkaille. Viime vuosina tästä on alettu lipsua yhä enemmän ja enemmän. Postia ei jaeta enää joka päivä. Välillä ei edes joka viikko, vaikka jaettavaa olisi. Välillä esimerkiksi laskut ovat jo erääntyneet niiden tullessa, vaikka maksuaikaa olisi ollut kaksi viikkoa. Miten tällainen toiminta voidaan sallia?

Nyt kaiken huipuksi postilaiset eivät enää jaksa pysähtyä jokaisen portilla omakotitaloalueilla, vaan postilaatikoita komennetaan siirtämään ryppäisiin. Kukas niiden kunnossapidosta, talvella lumien luonnista ja hiekoituksesta sitten huolehtii, kun ei kukaan viitsi yhteisiä asioita hoitaa. Monille myös kulkeminen muutama kymmenen metriä kauemmas kotiportilta voi tuottaa ongelmia, kaikki kun eivät ole tervejalkaisia tai kulje moottoripeleillä, kuten Posti.

Seuraavaksi varmaan Posti keksii, että kirjeet pitää hakea jostain keskuspaikoista, kauppojen lokerikoista tai vastaavista. Mistä me oikein postimaksuja maksamme?

Kyllä minä niin mieleni pahoitin!

Suutarila

Edellinen artikkeliMalmin aseman läheisyyteen kerrostaloja
Seuraava artikkeliMatti Reittamo – ikäihmisiä ilahduttava trubaduuri