Julkinen liikenne talviaikatauluihin

Linjan 611 reitti nopeutuu Suutarilan ja Tikkurilan välillä. Monta pysäkkkiä poistuu välistä.

Talviaikatauluihin siirrytään julkisessa liikenteessä ensi maanantaina, 15.8. alkaen. Samalla osalla linjoista tapahtuu muutoksia. Koillisessa muutokset kohdistuvat lähinnä Siltamäki-Suutarila -alueelle.

Linja 554 Itäkeskus – Tapaninkylä liikennöi jatkossa numerolla 562 ja reitti muuttuu kulkemaan lentoasemalle reittiä Itäkeskus (M) – Malmi – Aviapolis – Lentoasema. Reittimuutoksella on tarkoitus parantaa yhteyksiä Siltamäen ja Jumbon sekä Aviapoliksen välillä. Linjan vanhalle päätepysäkille Tapanilan urheilukeskukselle liikennöi jatkossa linja 61, joka siirtyy ajamaan entisen linjan 61T:n reittiä.

Linjan 611 Rautatientori – Siltamäki – Suutarila – Tikkurila reittiä nopeutetaan Suutarilan ja Tikkurilan välillä. Uusi reitti kulkee Suutarilantieltä Tikkurilan matkakeskukselle Kehä III:n, Ala-Tikkurilantien, Talvikkitien, Tikkurilantien ja Unikkotien kautta.

TL

Linjan 61 uusi reitti, punaisella on merkitty poistuva osuus, eli Siltamäkeen ei linja jatkossa aja.
Edellinen artikkeliKoillinen tutuksi pyöräillen – Vanhakaupunki-Oulunkylä
Seuraava artikkeliNeljäs koronarokote 60–69-vuotiaille