Malmin ilmapartiolaiset osallistuivat Finnjamboreelle

Nuori ilmapartiolainen on onnistunut laskeutumaan purjelentosimulaattorissa. Kuva partiolaisten suurleiriltä Evolla.

Malmin ilmapartiolaiset viettivät kesän leireillen. Nyt alkaa kouluissa syyslukukausi ja sen myötä käynnistyy myös normaali partion viikkotoiminta.

Pari viikkoa sitten Evolla päättyi joka kuudes vuosi järjestettävä Suomen suurleiri Finnjamboree, johon osallistui tällä kertaa 13500 partiolaista Suomesta ja ulkomailta. Myös ilmapartiolaiset olivat mukana nauttimassa mahtavasta leiriohjelmasta ja ilmapartiosta, joka leirillä oli lennokkien ja droonien lennättämistä sekä purjelentosimulaattorilla lentämistä.

– Kirjaimellisesti kohokohtana ilmapartiolaiset lennättivät leirillä stratosfääripallon noin 30 km:n korkeuteen, josta saatiin otettua huimia valokuvia jo melkein avaruuden mustasta taivaasta ja kaarevasta maapallosta, kertoo Hannu Tiitu Malmin Tuulenkävijöistä.

Malmilla toimivan ilmapartiolippukunnan syyskausi on alkamassa uusissa tiloissa. Aiemmin Malmin lentokentällä toiminut Malmin Tuulenkävijät -lippukunta aloittaa syyskauden nyt korona-aikojen jälkeen Ala-Malmin koululla.

Malmin Tuulenkävijöiden vanhat ryhmät jatkavat kokoontumisiaan, ja kaikissa ryhmissä on myös tilaa uusille ilmapartiolaisille. Tuulenkävijät järjestävät kaudenavaustapahtuman ja vanhempaininfon keskiviikkona 17.8. klo 18 kokoontumistilassaan Ala-Malmin vanhalla koululla Vanha Helsingintie 5, takapiha. Sinne uudetkin partiolaiset ovat Tiitun mukaan tervetulleita.

TL

Edellinen artikkeliBarokkipajassa yhteismusisointia
Seuraava artikkeliKouluvuosi käyntiin huomenna