PuiU keskikesän menestyjä, muilla vaihtelevia otteita

Jalkapallo Kolmonen

Kuvituskuva: Pixabay

Puistolan Urheilijat on ollut keskikesän menestyjä, sillä on takanaan neljä peräkkäistä voittoa. Saman lohkon naapurukset MPS/2020 ja Malmin Ponnistajat ovat keränneet voittojen ohella tasapelejä ja tappioitakin. MPS/Atletico Malmi on hyvissä asemissa lohkossaan C.

Lohko B

Puistolan Urheilijat on kivunnut lohkossa jo viidenneksi. Neljän viimeisen voittoisan pelin maukkaimpia päänahkoja ovat olleet kahden sarjakärjen nujertuminen Koudan priimalla nurmella. Ensin Atlantis FC/Akatemia maalein 3-1 ja viime perjantaina Puotinkylän Valtti 3-2. Kaikkiaan PuiU ei ole kirjannut tililleen tappioita viimeiseen 7 peliin.

Urakka jatkuu elokuussa seuraavasti: perjantaina 12.8. klo 19.00 Puistolassa PuiU-FC Kontu, 20.8. klo 16.00 Lassilassa FC POHU-PuiU, ja perjantaina 28.8. klo 18.45 vihelletään Puistolan nurmella käyntiin aina kiintoisa paikalliskamppailu PuiU-MPS/2020.

MPS/2020 on lohkonsa kuudes, pinnan PuiU:n perässä. Neljästä viime pelistä on karttunut vain yksi voitto, HerTo:sta. Atlantis FC/Akatemialta tuli kiihkeän taistelun jälkeen Mosassa takkiin 1-2, ja tasapelejä on karttunut Töölön Taiston kanssa (0-0) ja viime perjantaina FC Kontu onnistui lisäajalla riistämään malmilaisten 1-0 johdon, lopputulos 1-1.

Jatkoa seuraa, 13.8. klo 16.00 Töölössä vastassa Toukolan Teräs, to. 18.8. klo 20.40 Mosassa FC Viikingit/S.C.P, ja kuun huipentaa perjantai 26.8., jolloin MPS/2020 ja PuiU ottavat mittaa toisistaan Puistolan nurmella.

Malmin Ponnistajat on lohkossa seitsemäs 17 pisteellään. Se rusikoi viime perjantaina lohkon hännnänhuipun FC POHU:n 4-2, sitä ennen kaatui HerTo maalein 2-1. Heinäkuun alussa Atlantis FC/Akatemia oli malmilaisia väkevämpi 4-1. Seuraavaksi torstaina 11.8. klo 20.00 HIFK/2 isännöi Ponnareita Töölön Pallokentällä. Ala-Malmin nurmella nähdään kaksi seuraava koitosta, torstaina 18.8. klo 19.20 Ponnistajat-Toukolan Teräs, ja 25.8. klo 19.00 on vastassa FC Kontu.

Lohko C

MPS/Atletico Malmi on hyvissä kyttäysasemissa jopa lohkovoittoon, kolmantena; vain 4 pinnaa lohkoa johtavan TiPS:n perässä. Keskikesän saaliina on tappio tikkurilalaisille, rökelevoitto maineikkaasta FC Kuuysistä, tiukka tasapeli JäPS/47:n kanssa, ja viime lauantaina Pukinmäessä Tuusulan Palloseuran kylvetys 7-1.

Jahti jatkuu, tiistaina 16.8. klo 19.15 Pukinmäessä on vastassa Internet Helsinki, 19.8. Järvenpäässä ”uusintana” JäPS/47. Perjantaina 26.8. klo 19.00 Pukinmäessä nurmella koetaan kärkikoitos LPS:aa vastaan.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliSyyskausi innolla käyntiin
Seuraava artikkeliMalmin ilmapartiolaiset osallistuivat Finnjamboreelle