Frank Pappa piipahtaa Raparperitaivaassa 14.8.

Frank Pappa piipahtaa Suomessa ja Malmilla Raparperitaivaassa.

PopUp -kahvila Raparperitaivaassa Ala-Malmilla nautitaan sunnuntaina jälleen kerran kotipuutarhan antimista ja aidosta live musiikista.

Raparperitaivaan kioskin pikkutyttönä rakentanut, nykyään Kokkolassa musiikkia opiskeleva Liisa Inkinen palaa opiskelukavereista kokoamansa Liisa & kundit -yhtyeen kanssa juurilleen.

– Sunnuntaina elokuun 14. esitämme Raparperitaivaassa tribuutti-konsertin edesmenneelle muusikko Pave Maijaselle, kunnianosoituksena sille lapsuuden äänimaisemalle, jonka Paven musiikki on minulle luonut, kertoo Raparperitaivaan nuorimpi emäntä Liisa Inkinen.

Raparperitaivaassa esiintyy myös Pave Maijasen poika Vihtori Maijanen, joka esittää oman settinsä tunnettuja pop- ja rock -kappaleita tyytyväisyystakuulla.

Liisan lapsuudenkioskista saa Raparperitaivaan yleisö monenlaisia herkkuja. Kuva Markku Rönkä

Raparperitaivaan kaukaisin musiikillinen vieras on TV:stä tuttu Holle Holopaisen uutisankkurihahmo Frank Pappa. Hän on ollut jo yli kolmekymmentä vuotta suomalaisten tietoisuudessa totuudenmukaisen uutisoinnin puolesta taistelevana hahmona. Nyt hän Suomessa piipahtaessaan haluaa ehdottomasti tulla Raparperitaivaaseen esittämään muutaman kappaleen turkulaisen muusikon, Tero-Petri Suovasen kanssa.

Frank Papan ura Suomessa alkoi 1990-luvun alussa Frank Pappa show:sta. Ajankohtaisia asioita käsittelevän poliittisen viihdeohjelman ja talk show´n ohella Frank Pappa teki myös musiikkia. Aikalaisten mieliin on painunut kappale Bailataan ankarasti. Hän edusti Suomea myös Montreux’ n Kultaisen Ruusun kilpailussa. Presidentinvaalien alla vuonna 1994 syntyi riemukas kappale Mara Walk.

– Uutisankkuriuransa jälkeen Frank Pappa on siirtynyt luotettavien lähteiden mukaan salaisiin erikoistehtäviin ulkomaille. Tällä kertaa vierailu jää lyhyeksi, mutta toivomme, että saamme hänet vielä joskus Raparperitaivaaseen äänekoskelaisen bändinsä, Duo Tornadon kanssa esittämään kaikki hittinsä eri vuosikymmenten ajalta, toteaa Raparperitaivaan isäntä Markku Rönkä.

Sunnuntaina Raparperitaivaassa esiintyvät klo 14.00 Tero-Petri Suovanen, klo 14.30 Tero-Petri Suovanen & Frank Pappa, klo 15.00 Vihtori Maijanen ja klo 16 Liisa & Kundit.

Teija Loponen

Raparperitaivas su 14.8. klo 12-18, Paavolantie 7. Vapaa pääsy.

Edellinen artikkeliTapanilan taivaan alla tulee taas
Seuraava artikkeliSyyskausi innolla käyntiin