Ajoreitti muuttuu Jäkälätiellä heti juhannuksen jälkeen

Tapanilassa katutyö katkaisee osittain Jäkälätien moottoriajoneuvoilta ensi viikosta lähtien.

Kaupunki uusii Longinojan siltarummun ja vesihuollon infraa ja tuon kaivuutyön vuoksi katuosuus Jäkälätie 15–17 välillä suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä. Kiertoreitti kulkee Tasankotien, Malminkaaren, Saniaistien ja Fallkullantien kautta takaisin Jäkälätielle.

Kadun katkaisu vaikuttaa myös joukkoliikenteeseen. Linja 702 siirtyy poikkeusreitille, jonka vuoksi seuraavat pysäkit ovat poissa käytöstä: Sointutie, Helluntairaitti, Sammalpolku, Fallkulla, Fallkullantie, Saniaiskuja ja Turvekuja. Ne korvaantuvat pysäkeillä Tasankotie ja Pilvitie.

Kevyt liikenne pääsee kulkemaan moottoriajoneuvoilta suljetun alueen läpi molemmista suunnista. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa 27.6. – 15.8. Karttakuva kertoo poistuvat ja korvaavat pysäkit linjalle 702.

TL

Edellinen artikkeliMalmin uimahallin lisärakentamiseen liitettiin naapurin koulutontti
Seuraava artikkeliMukavaa keskikesän juhlaa!