Tiukkoja pelejä, yllätysten kera

Mosan Wembley

Mitään ei saa helpolla! Tähän totuuteen on jokainen alueemme joukkue törmännyt. Parhaissa asemissa ovat Malmin Palloseuran kummatkin jengit. Malmin Ponnistajat ja Puistolan Urheilijat pungertavat keskikastissa.

Lohko B

MPS/2020 on tahkonnut kaksi viime peliään tasureilla. Ensin se kävi kovan ja hyvätasoisen 0-0 taiston keväisessä rajuilmassa Malmin Ponnistajien kanssa. Viime viikon lopulla malmilaiset päätyivät 1-1 tasapeliin HIFK/2:n kanssa. MPS ei ole vielä suostunut häviämään peliäkään kevätkaudella, ja se komeilee sarjataulukossa kakkossijalla. Torstaina 16.6. klo 20.40 se isännöi Mosan Wembleyllä Valttia ja torstaina 30.6. klo 20.40 samassa paikassa Töölön Taistoa.

Malmin Ponnistajat ottivat tasapelipinnan vauhdikkaassa paikallisderbyssä MPS/2020:tä vastaan. Viime pelissään se pääsi riemukkaasti juhlimaan 1-0 voittoa Anton Koskisen tehdessä lisäajalla voittomaalin. Ponnarit on lohkossaan 6. Torstaina 16.6. klo 19 se kohtaa Pukinmäessä nurmella Atlantis FC/Akatemian, ja 22.6. klo 19 on Puistolan nurmella vastassa Valtti.

Puistolan Urheilijat otti erikoisessa ottelussa Toukolassa Terästä vastaan pataan maalein 7-3. Viime perjantaina se ei yltänyt 20 minuutin ylivoimallakaan voittoon HerTo:sta, vaan päätyi 2-2 tasapeliin. PuiU on nyt sarjassa 8. yhtä monella sarjapinnallaan. Torstaina 16.6. klo 20.15 PuiU on Pallokenttä ykkösellä Töölön Taiston vieraana. 1.7. klo 19.15 on Ala-Malmilla paikallisväännön paikka Ponnistajia vastaan.

Lohko C

MPS/Atletico Malmi kylvetti NouLa:n 6-0 luvuin, mutta kompastui viime perjantaina kotikentällään PKKU/2:en. Vieraat veivät jännien vaiheiden jälkeen potin 1-2 voitollaan. ”Tico” on kuitenkin sarjassa vahvasti neljäntenä kohdatessa seuraavaksi kärkikamppailusta HPS:n Pukinmäessä. Peli pelattiin eilen tiistaina, ja perjantaina 17.6. Tico saalistaa pinnoja Riihimäen Palloseuralta Riihimäen nurmella.

Heimo Laaksonen