Helsinki-päivän ohjelmaa Koillisessa

Mikael Gabriel esiintyy kotikonnuillaan Malmilla. Kuva Viivi Huuska

Helsingin syntymäpäivänä, sunnuntaina 12.6. on monenlaista ohjelmaa myös Koillis-Helsingissä.

Pelastuslaitos järjestää kello 10-16 ohjelmaa Fallkullan kotieläintilalla, Malminkaari 24, tutustuttaen kävijöitä eläinpelastukseen ja lemmikkikotien turvallisuuteen.

Malmin lentoaseman hangaarissa on puolestaan pelastustoimen esittelyä.

Pihlajamäen nuorisopuistossa on Arkkiklubilla piknik-lava klo 13-18 säävarauksella. Siellä voi nautiskella elektronisesta ja puoliakustisesta rytmi- ja taidemusiikista. Puistossa on myös MLL:n taidepaja lapsille ja käsityöläisten myyntikojuja.

Puistola-Seura järjestää jälleen perinteisen Satakielikierroksen Malmin lentokentän ympäri. Lähtö tapahtuu tasan klo 22 Malminkaarelta koirapuistoa vastapäätä olevalta parkkipaikalta ja paluu on samaan paikkaan keskiyön aikaan.

Kuule Helsinki! -kaupunginosakeikalla kuullaan Malmilla kasvaneen Mikael Gabrielin keikka Ala-Malmin puistossa kello 16. Setti vedetään yhdessä DJ:n kanssa kuten aikoinaan keikkailun lähdettyä käyntiin. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

TL

Edellinen artikkeliPuretun päiväkodin tontille asuntoja
Seuraava artikkeliTekemisen iloa