Tuuli laulaa puissa, lämpö tuntuu luissa – Runomatinea Tapulikaupungissa

Sinikka Vepsä, Maiju Tavast ja Ulla Welin. Kuva Irma Kiikkala

Vihdoinkin koronarajoitukset ovat lieventyneet ja ilo kuplii ihmisten kohdatessa toisensa.

Tästä odotetusta vaiheesta saatiin oiva esimerkki Tapulikaupungissa. Asukastilassa oli 23.3.2022 runomatinea, jonka tunnelma oli leppoisan hyväntuulinen, luova ja lämminhenkinen. Ohjelman mukaan runojaan esittivät Maiju Tavast, Sinikka Vepsä ja Ulla Welin.

Esiintyjät olivat niin innostavia, että ohjelmaan saatiin kahvittelun lomaan lisäksi vapaaehtoisia esiintyjiä. Nuori mies pitäytyi Tapuli-aiheessa, kuultiin Lauri Pohjanpään runoja ja viisaita aforismeja. Puhutteleviksi koettuja lauluja välittyi älypuhelimista ja puhe pulppusi, kun yleisö alkoi suunnitella tulevia tapahtumia. Ystävälliset emännät huolehtivat herkuttelusta.

Kiitokset asukastilan yleisöennätykseen – 25 henkilöä – päätyneestä tilaisuudesta. Otsikossa ote Maiju Tavastin esityksestä Kevätrunoja.

Irma Kiikkala

Edellinen artikkeliKevättä kohti
Seuraava artikkeliOmakotialueiden asukkaat vailla väestönsuojia