Komiikkaa kirjastoissa

Eliška Kasprzyk, Tomaš Kasprzyk ja Kati Lehtola esiintyvät kirjastokiertueella.

Helsinkiläisen tanssi- ja miimiteatteri Auracon HELMIME-kiertue vierailee maalis-toukokuun aikana seitsemässä kirjastossa.

Miimitapahtumat ovat maksuttomia, eikä sanaton teos vaadi katsojilta kielellistä taitoa. Esitykset myös soveltuvat kaikenikäisille.

Miimi on uutta nousukauttaan elävä sanaton, monipuolinen taidemuoto, jossa esiintyjät luovat tarinoita ja tunnelmia liikkeiden, eleiden ja liikkumattomuuden kautta. Miiminumerot kuvaavat arjen iloja, onnen hetkiä ja kömmähdyksiä – joskushan asiat menevät enemmän kuin solmuun. Miimi luottaa mielikuvituksen voimaan, niin esiintyjien kuin katsojienkin.

Kirjastokiertueella yleisö pääsee paitsi kokemaan miimiesityksiä, myös keskustelemaan esiintyjien kanssa. Esitysten jälkeen pidetään yleisökeskustelu, jossa katsojilla on mahdollisuus kysyä miimistä tai kommentoida näkemäänsä. Esiintyjät ja yleisö voivat myös yhdessä kokeilla jotain miimin tekniikkaa.

Esitysten kesto on 30 min ja ne sopivat kaikenikäisille. Maksuttomat esitykset nähdään lauantaina 9.4. klo 13 ja 14 Tapulikaupungin kirjastossa sekä toukokuussa 14.5. klo 13 ja 14 Suutarilan kirjastossa.

TL

Edellinen artikkeliKeltaisia maatiiliä ja pronssiveistos Tapulin Maatullinkujalle
Seuraava artikkeliFinaaliunelma vaihtui pronssipeliin