Siltamäen ostarilla tempaistiin Ukrainan hyväksi

Malmittarien leivonnaiset loppuivat aivan kesken. Kuvassa myös Timo Tossavainen Siltamäen leijonista, ensimmäisenä oikealta on Sini Laurila Siltamäen Martoista. Kuvat Arja Oksanen

Siltamäen ostarilla lauantaina 19.3. järjestetty tuki Ukrainaan –yhteisprojekti onnistui yli odotusten. Aurinko paistoi lämpimästi ja sai ihmiset sankoin joukoin liikkeelle.

Tapahtuman järjestäjä oli Lions Club Siltamäki, joka oli pyytänyt mukaan Siltamäen Martat ja myös toisen Lions clubin, Malmittaret.

Siltamäen leijonat grillasivat ostarilla makkaraa. Makkarakojulla kävi kuhina ja ihmiset viihtyivät, kun pitkästä aikaa taas oli mahdollista tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia yhteisen tapahtuman merkeissä. Makkaranmyynnistä kertyi tuottoa 712,43 euroa ja Ukrainan hyväksi järjestetyn lipaskeräyksen myötä vielä lisäksi 209 euroa.

Siltamäen leijonat myivät grillimakkaraa yli 700 eurolla!

Siltamäen Martat tarjosivat ostarilla K-kaupan lahjoittamaa kahvia ja itsetehtyjä leivonnaisia. Heidän myyntituottonsa oli 944,15 euroa. Tämä summa lahjoitettiin Ukrainan avuksi SPR:n kautta.

Malmittaret olivat leiponeet makeita ja suolaisia leivonnaisia ja myivät niitä omalla myyntipöydällään. Leivonnaisia olisi hyvin voinut olla enemmänkin, sillä ne menivät niin hyvin kaupaksi, että kaikki oli myyty jo ennen puoltapäivää. Myyntituotto oli 520 euroa.

Tapahtuman yhteistuotto, komeat 2385,58 euroa on jo tilitetty Ukrainan hyväksi leijonien kansainvälisen järjestön kautta.

Arja Oksanen

Siltamäen Marttojen runsasta myyntipöytää asiakkaineen.
Edellinen artikkeliVuoden 1955 ylimääräinen ”hiihtoloma” Wanhassa Puistolassa
Seuraava artikkeliKeltaisia maatiiliä ja pronssiveistos Tapulin Maatullinkujalle