Kirjavinkkausnäytelmä aikuisille

Kirjahyllyelämä

Voiko ihminen elää kirjojen elämää?

Mitä tapahtuukaan, kun kaksi naista alkaa elää kuin kirjojen tarinoissa. Näin käy, sillä Sirpa ja Kirsi ovat tulleet elämässään siihen kohtaan, kun melkein kaikki on jo saavutettu. Keski-ikä häämöttää ja nuoruus on takana, halusi tai ei. Elämä maistuu tylsältä.

Kirjoja suurkuluttavat naiset löytävät ratkaisun pulmaan kirjan sivuilta. Yhteistuumin he valitsevat teeman vuoden jokaiselle kuukaudelle ja vielä teemaan sopivat kirjat, joiden mukaan kumpikin aikoo elää. Ihan kirjaimellisesti.

Sen seurauksena naiset viettävät kehoa huoltavan kuukauden, matkustavat unelmapaikkoihin, ratkovat raha-asioita ja etsivät oman intohimon kohdetta. Vuoden aikana teemat vaihtuvat ja naiset joko kasvavat ja kehittyvät, tai sitten eivät.

Löytyykö parempi elämä kirjojen tarinoista? Sitä pääsee seuraamaan osallistumalla naisten sekopäiseen kirjavuoteen, jossa etsitään itseä ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin, luonnollisesti huumorin siivittämänä.

Aikuisten kirjavinkkausnäytelmä nähdään kolmessa Koillisen kirjastossa:

12.4. klo 18 Suutarilan kirjastossa,

3.5. klo 18 Viikin kirjastossa ja

4.5. klo 18 Malmin kirjastossa.

Esityksen kesto on noin 1 tunti 20 minuuttia, väliaikaa ei ole. Näytös on maksuton.

TL

Edellinen artikkeliKirsti Talikka 100 vuotta 17.2.2022
Seuraava artikkeliVuoden 1955 ylimääräinen ”hiihtoloma” Wanhassa Puistolassa