Tapanilassa aukeaa lähes joka päivä jossain adventtikalenteriluukku

Luciakulkue nähdään taas Kylätilan pihalla. Kuva Teija Loponen.

Tapanilan Elävän adventtikalenterin avaus toteutetaan perinteiseen tapaan Tapanilan torilla 1.12. Mitä siellä tapahtuu, sen näkee keskiviikkona kello 18.

Tapanilassa toteutetaan tänäkin vuonna perinteinen elävä adventtikalenteri, joka tarjoaa lähes joka illalle jonkin pienen yllätyksen jossain päin Mosaa.

Adventtikalenteriluukku kutsuu osallistumaan.

Keskiviikon avajaisten jälkeen seuraava luukku aukeaa perjantaina 3.12. Fallkullan kotieläintilalla, jossa koetaan jouluinen esitys ratsastuskentällä. Lauantaina 4.12. on vuorossa Tapanilan Urheilukeskuksen joulu, jossa klo 17 Tuliryhmä Polte esittää uuden Roihu-tulitaideshown urheilukeskuksen parkkipaikalla. Sisältä löytyy myös pikkujoululahjojen vaihtopöytä, jossa lapset voivat käydä vaihtamassa oman paketin yllätyspakettiin (arvo noin 5-8 euroa).

Su 5.12. luukku aukeaa Terveystie 3:n pihalla, itsenäisyyspäivänä on Tonttupolku lapsille ja lapsenmielisille Stebu-puistossa klo 16 ja 7.12. Viulukoulu ViuluVein aikuisten aloittelijoiden yhtye soittaa tehtailija Mockin huvilalla, Fallkullantie 3 J.

Ke 8.12. Tapanilan Erä Karaten juniorit esiintyvät Jäkälätie 2:ssa.

Myös jo perinteeksi muodostunut Loistava Liiketie luukkuavaus toteutuu 9.12. Liiketien ja Veljestentien kulmassa ja 10.12. lähdetään matkalle amerikkalaiseen jouluun Kanervatie 24:ssä. 12.12. kuullaan Mosan ääni -kuoroa Tapanilan kylätilan pihalla, Veljestenpiha 7-9.

Iki-ihana Lasten Lucia-kulkue koetaan maanantaina 13.12. Tapanilan kylätilalla, Veljestenpiha 7-9. Kulkueeseen haluavat lapset vanhempineen kokoontuvat kylätilalle maanantaina klo 18 pukeutumaan ja valmistautumaan kulkueeseen. Sisäänkäynti Veljestenpihan puoleisesta ovesta. Lapselle mukaan Lucia-puku, joka on valkoinen pitkä mekko,

pattereilla toimiva valonauha, hakaneuloja sen kiinnittämiseen mekkoon, pattereilla toimiva kynttilä lapsen käteen ja kultaista joulunauhaa päähän.

Tiistaina 14.12. luukku aukeaa Ilmaisukoulu Tuikkeella, Viertolantie 2 ja 15.12. Tapanilan ala-asteen vanhempainyhdistyksen toimesta, Veljestenpiha 2:ssa. 16.12. ihaillaan Hiidenkiven koulun ikkunataidetta, ja 17.12.     Salainen Puutarha soi joulua Kuoppatie 37:ssä.

18.12. kuullaan barokkimusiikkia periodisoittimin tehtailija Mockin huvilalla, Fallkullantie 3 J 107. 19.12.Tapanilan koululaisten musakerhot esiintyvät Hiidenkiventie 10:ssä, 20.12. kuullaan Phonicin joulukonsertti Tapanilan kirkossa ja 21.12. Joulunalussatu Takalantie 12:ssa. 22.12. julistetaan Joululukurauha Tapanilan kirjastolla ja 24.12. on vuorossa

Aattohartaus klo 14 Tapanilan kirkossa.

Luukut avautuvat klo 18.30 ellei toisin ole mainittu.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliAlustavat lohkojaot tarjoaa paikallispelejä
Seuraava artikkeliPuistolassa pohdittiin nuorison käytöstä