Alustavat lohkojaot tarjoaa paikallispelejä

Palloliitto on julkistanut alustavat jalkapallon Kolmosen lohkojaot ensi kaudelle. Luvassa on mielenkiintoa ja kosolti paikallispelejä.

Lohko B on vahvasti täkäläläinen, siinä on peräti kolme koillisen joukkuetta. 12 joukkueen lohkossa ovat Puistolan Urheilijat, Malmin Palloseura/2020 ja Malmin Ponnistajat. Tämä tietää paljon paikallisjännitystä. Lohkon muut joukkueet ovat: EPS/Reservi, Töölön Taisto, HIFK/2, Atlantis FC/Akatemia, FC Kontu, HerTo, FC Viikingit/S.C.P ja Toukolan Teräs.

Lohko C:n on sijoitettu hienon menneen kauden pelannut MPS/Atletico Malmi. Melkoisen kovalta tuntuvan lohkon muut joukkueet ovat: CLE/Inter Helsinki, HPS, TiPS, LPS, KoiPS, PKKU/2, FC Kuusysi, RiPS, TuPS, JäPS/47 ja NouLa.

Lohkojaot ovat alustavia, ja niihin saattaa näin tulla vielä muutoksia.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliSiltamäen palvelutalo tyhjeni
Seuraava artikkeliTapanilassa aukeaa lähes joka päivä jossain adventtikalenteriluukku