Eräviikinkien miehillä opittavaa naisista

Eräviikinkien vaihtoaitiossa ovat valmennuksen ja vaihtopelaajien leuat loksahdelleet liian usein. Peli ei ole luistanut mallikkaasti.

Eräviikinkien naiset etenevät vahvoin ottein salibandyliigassa, sijoittuen tällä hetkellä toiseksi. Seuran miehillä peli on takkuillut pahemman kerran, ja sarjasijoitukseksi on valahtanut kahdeksas paikka 14 joukkueen liigassa. Miesten olisi pikaisesti päästävä naisten kaltaiseen suorituskykyyn.

Miesten marraskuun tulosputki on yhtä synkkä kuin marraskuun valoisuus. Niukkaa! Eräviikingit on viimeisestä viidestä pelistään voittanut vain yhden, 13.11. kotona kaatui oululainen OLS täpärästi 5-4. Takkiin on tullut Classicilta 2-8, Nokian KRP:ltä 5-6, Tiikereiltä 6-8 ja viimeksi Indiansilta 6-3. Nyt meneillään olevan ottelutauon aikana Eräviikinkien miesten olisi löydettävä uutta virtaa ja peli-iloa. Seuraava liigaottelu on vasta 15.12. vieraissa Nokian KRP:tä vastaan.

Naiset ovat edenneet liigassa napakasti. Eräviikinkien daamit ovat sarjassa ilahduttavasti toisena, heti porvoolaisen PSS:n imussa. Marraskuun kolmesta ottelusta karttui kaksi voittoa, tappio tuli vain Turun Palloseuralle. Kooveesta tulostui kirkas 10-5 voitto, ja viimeisen ottelun sankaritar Turussa FBC Loistoa vastaan oli eräviikkarien Taru Nordman, joka ratkaisi rankkarimaalillaan 4-5 voiton. Tauko on koittanut, seuraavaksi on jännää. Eräviikingit emännöi 17.12. klo 18.30 kotonaan Mosahallissa sarjajohtaja PSS:aa vastaan. Luvassa kärkikamppailu!

Heimo Laaksonen