Puma-Volleyn M1 miesten lentopallon 2-sarjaan

PumaM1
Puma-Volley M1 koostuu pääosin seuran omista A-pojista. Kuva Kari Mäkeläinen

Juniorilentopallon peruskallio Helsingissä on Puma-Volley, jonka naisten kärkijoukkue jo aloitti 1-sarjakautensa. Tällä kaudella Puma nostaa myös poikien puolella edustusjoukkueensa Puma-VolleyM1:n aivan uudelle tasolle, miesten 2-sarjaan.

Lentopallo on pääkaupunkiseudulla hyvässä nosteessa, kun Helsinki Volley nousi naisten Mestaruusliigaan ja Vantaa Ducks tavoittelee kärkisijoja miesten puolella.

Pääosin seuran omista A-pojista koostuva PumaM1 on nyt korkeimmalla sarjatasolla pelaava helsinkiläinen mieslentopallojoukkue. Ryhmä lähtee kauteen ennakkoluulottomasti ja vahvasti tulevaisuuteen katsovalla kehitysmielellä.

-Ensisijainen tavoitteemme on kovien pelien myötä kehittää pelaajayksilöitä ja joukkueen toimintaa kentällä. Suuri osa pelaajistamme on harrastanut lentopalloa jo pitkään ja kerännyt kokemusta myös aluejoukkueista ja maajoukkueleirityksistä. Harjoituksissa luodaan pohja osaamiselle, mutta kovissa peleissä on mahdollisuus ottaa ne pisimmät oppimisloikat, jotka vievät poikia kohti omia lentopallounelmiaan, kertovat Puma-Volley M1:n valmentajat Jyrki Nurminen ja Juha Laurila.

Puma-Volley rakentaa määrätietoisesti pojille polkua, jota pitkin ja tavoitteellisesti harjoitellen heillä on mahdollisuus päästä lentopallossa aina huipulle asti. Korkealla sarjatasolla pelaava oma edustusjoukkue on siinä tärkeä tekijä.  Eteneminen pyritään mahdollistamaan tiivistämällä yhteistyötä Etelä-Suomen muiden lentopalloseurojen kanssa. Pumalla on jo yhteistyösopimus Ducksin kanssa ja tänä syksynä suhteita ollaan tiivistämässä myös Karhulan Veikkojen 1-sarjajoukkueen kanssa.

Puma-Volley M1:n kausi 2-sarjassa alkaa sunnuntaina 10.10. klo 16 kotiottelulla SalpisM2 vastaan Puistolan Urheilutalolla, jonne yleisöllä on vapaa pääsy.

Ville Kauppi

Edellinen artikkeliRatavartijan mökki vallattiin
Seuraava artikkeliNaiset maailman tuulessa on Marian suvun selviytymistarina