Kimmo Sivosen kehitystyö jatkuu

Kimmo-sivonen
-Yrttivalikoimamme on nyt todella kattava ja meiltä saa yhtä tuoreet yrtit kuin suoraan puutarhalta, esittelee Kimmo Sivonen. Kuva Teija Loponen

K-Citymarket Tammisto on läpikäynyt melkoisen mullistuksen, jossa palvelutiskejä ja kahvila on uudistettu, yrttikasvattamo on avattu ja panimosta alkaa pian valmistua omaa olutta.

Uudistuksen myötä K-Citymarket Tammisto on entistä ympäristöystävällisempi, kun kylmäkoneet ja laitteet on vaihdettu energiatehokkaampiin. Myös valaistus on vaihtunut ledeihin.

-Energiatehokkuuden parantaminen on hetkellisesti kallista, mutta maksaa itsensä pian takaisin. Investoinnit niihin ovat meillä K-ryhmässä nykyään arkipäivää. Esimerkiksi täällä Tammistossa Keskon osuus oli reilut seitsemän miljoonaa ja kauppiaan oma investointi kolmen miljoonan euron luokkaa, kertoo päivittäistavarakaupan johtaja Ari Akseli.

Tänä vuonna Keskon investointibudjetti on 120 miljoonaa euroa, summalla rakennetaan 20 uutta kauppaa ja uudistetaan 100 olemassa olevaa liiketilaa.

K-Citymarket Tammiston remontti aloitettiin myymälän puolella tammikuussa. Jo sitä ennen uudistettiin kassaosastoa, pullonpalautusta sekä talotekniikkaa kaupan takatiloissa. Uudistus toteutettiin kaupan ollessa koko ajan auki.

Talotekniikan parantamisen ohella K-Citymarket Tammiston palvelutarjonta on kasvanut ja ilme muuttunut käytäväopasteita myöten.

Kauppias Kimmo Sivonen haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta, mutta säilyttää silti rennon lähikaupan tunnun. Uudistusten myötä Järvikylän yrttikasvattamo tarjoaa Tammistossa Suomen suurimman päivittäistavarakaupassa olevan yrttivalikoiman.

Il Mulino -pizzerian italialaispizzat, korealaisten bao bunit ja Jack Daniels -dry age -entrecote sekä käsin tehdyt kohvehdit houkuttelevat yhä uusia herkuttelijoita.  

-Kahvilassamme on anniskeluoikeudet, joten kauppareissun yhteydessä voi halutessaan nauttia vaikka lasillisen laadukasta viiniä, Sivonen kertoo.

Oman oluen valmistus käynnistynee sekin lähiviikkoina. 

Teija Loponen

Edellinen artikkeliKuulin ”tuomion” ja päätin tehdä jotain
Seuraava artikkeliSuven ihanuus