Kaupunkipyörät saapuivat

Helsinkiin on tulossa tälle kesälle kaikkiaan 105 uutta kaupunkipyöräasemaa ja 1050 uutta pyörää, Koillis-Helsinkiin uusista asemista tulee reilut 30.

Ensimmäiset Koillisen uusista pyöräasemista ja pyöristä ovat juuri tulleet paikalleen ja käyttöön.

Jakomäessä kaupunkipyöräasemat tulevat osoitteisiin Jakomäentie 18 ja Jakomäenkuja 2. Lisäksi yksi asema tulee Alppikylään, Tattariharjuntie 51:een.

Puistolassa asemapaikat tulevat olemaan Heikinlaakson puolella Vanha Porvoontie 32, Puistolanraitti 5, Puistolantori 1 ja Puistolan asema osoitteella Tapulikaupungintie 1. Tapulikaupunkiin tulee kaupunkipyöriä myös osoitteeseen Maatullinkuja 17.

Suutarilan ja Siltamäen puolella kaupunkipyörien pisteet tulevat olemaan Sateenkaarentie/Suutarilantie 60, Jousimiehentie 3 ja Töyrynummentie 2 sekä Pertunpellontie 4.

Tapanilassa ja Malmilla asemat saadaan osoitteisiin Kotinummentie 68 ja 5 (Huhtakuja), Takalantie 27, Tasankotie 14, Tapanilan asema Sompiontori 1 sekä Saniaiskuja 1. Asemat tulevat myös Halmetien ja Vanha Tapanilantie 70 kulmaukseen ja Laulurastaantie 25:een. Kirkonkyläntielle pyöriä tulee kolmeen osoitteeseen, 79 (Vanhan Tapanilantien kulmaus), 34 (Syystie) ja 23 (Malmin sairaala).

Malmin asemaa lähimmät pyöräasemat tulevat Ylä-Malmintorille ja Ala-Malmintorille Pikkalankatu 5:een. Lisäksi pyöräasema saadaan Teerisuontie 27:een, Väärämäentie 2-4:ään, Karviaistie 3:een ja Tilketorille.

Pukinmäessä kaupunkipyöräasemien osoitteet ovat Karhusuontie 27, Jokipellontie 10, Kenttätie 10 ja Pukinmäen aukio 4.

Pihlajamäessä uusi pyöräpiste tulee Lucina Hagmanin kuja 1:een. Ostoskeskuksella pyöräasema oli jo viime kesänäkin.

Kaikki uudet pyörät on tarkoitus saada käyttöön heinäkuun alkuun mennessä.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliFilpuksenpuiston suunnitelmat esillä: Kahluuallas säilyy – pyöräbaanalle varaus
Seuraava artikkeliSatu Laitinen johtaa vireää moottoripyöräkerhoa Tapanilassa