Koillisen ehdokkaat esittäytyvät

 1. Mihin asioihin haluaisit vaikuttaa valtuutettuna?
 2. Miksi juuri sinut kannattaisi valita valtuustoon?
 3. Kantasi Malmin lentokenttään?

Päivi Riihilahti-Syvänen
Kokoomus
Pihlajisto

 1. Haluan nostaa esille alueen asukkaille tärkeitä asioita jotta Koillis-Helsinki on entistä parempi paikka asumiseen ja yrittämiseen. Sydäntäni lähellä on myös laadukas vanhustenhoito ja kaivattujen lisäresurssien osoittaminen tähän.
  Nuorille tulee osoittaa lisää valvottuja vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia Koillis-Helsingin alueelle. Yrittämisen Helsingissä tulee olla helpompaa ja korona-ajan jälkihoitoon tulee panostaa myös yrittäjien kannalta.
 2. Torikahvilayrittäjänä olen kuullut ihmisten ilot ja huolet jo vuosien ajan ja tiedän mitä alueen asukkaat ”vauvasta vaariin” haluavat. Olen helposti lähestyttävä ja periksiantamaton, vien aloittamani asiat loppuun asti.
 3. Malmin lentokenttä tulee viivytyksettä palauttaa lentokäyttöön. Lentokenttäaluetta tulee kehittää ilmailun näkökulmasta.  Kunnallinen kansanäänestys Helsinki-Malmin lentokentän säilyttämisestä ilmailukäytössä tulee tarvittaessa sallia.

Irja Remekselä
Vasemmistoliitto
Siltamäki-Suutarila

 1. Koulutukseen tulee varata riittävästi varoja. Ikäihmisten palveluasumista tulee kehittää. Kaupunkisuunnittelussa tulee ottaa huomioon alueiden monimuotoisuuden ja ilmeen säilyttäminen. ARA-rakennustuotantoa pitää olla suunnitelmien mukainen määrä. Palvelujen saatavuuden takaaminen. Joukkoliikenteen kehittäminen ja maksuttomuuteen tähtääminen. Tässä vain muutamia kaupunginvaltuustossa päätettäviä asioita.
 2. Jos tulen valituksi, toimin valtuustossa asukkaita kuunnellen ja aktiivisesti aloitteita tehden.
 3. Olen Vasemmistoliiton kannan mukaisesti asuntorakentamisen kannalla. Rakentaminen tulee tehdä luontoarvoja kunnioittaen. Helsingissä on pulaa asunnoista ja kasvutavoitteiden mukaisesti asuntojen tarve kasvaa. Kaupungissa alkaa jo olla pulaa alueista, joihin on mahdollista rakentaa vastaavaa määrää asuntoja. Täydennysrakentamisella asuntojen määrä on riittämätön. Vaihtoehtona on kasvutavoitteista luopuminen, joka sopisi minulle.

Antti Vuorela
SDP
Tapanila

 1. Keskityn äänestäjilleni tärkeisiin asioihin. Haluan turvata kunnalliset palvelumme ja kehittää niitä yhteistyössä asukkaiden kanssa. Lähikoulut, päiväkodit, kirjastot, joukkoliikenne, senioreiden palvelut, terveys- ja liikuntapalvelut, virkistysalueet ja Malmin sairaala ovat tärkeitä.
 2. Paikallinen on paras. Kuuntelen äänestäjiäni ja saan asioita aikaan. Sadat aloitteeni ovat toteutuneet kuten Kotinummen koulun liikennevalot, Vanhan Tapanilantien pyörätie, K-junien pysähtyminen Tapanilassa ja Pukinmäessä, Hietapellontien asvaltointi ja Fallkullan katuvalaistus. Tunnen Koillis-Helsingin. Olen asunut Tapanilassa 30 vuotta. Arvostan äänestäjieni mielipiteitä.
 3. Kaupunginvaltuusto on valitettavasti tehnyt tästä jo päätöksen. Ei pidä antaa katteettomia lupauksia. Hiihtoladut ja lenkkipolut pitää säilyttää. Tärkeintä on nyt estää Päijänteen vesistön lähelle
Edellinen artikkeliVaalikierrokset käyntiin
Seuraava artikkeliMaahiset menettämässä Muonamiehen mökin