Rintsikoiden kohdalla jumittaa?

EveliinaRusi
Eveliina Rusi

Tuntuuko joskus, että hengittäminen on vaikeaa tai tunnetko jomotusta rintakehän alueella? Voit kärsiä unettomuudesta kivun takia. Tuntuuko selällään makaaminen ikävältä? Voit tuntea päänsärkyä, etovan olon, tai ahdistuksen tunnetta, tai jopa huimausta.
Tuntuuko kuin sinulla olisi “lukko” yläselässä, onko rintaranka jumissa?

Kokeile tätä ihanaa liikettä: Käsien kierto, jossa annat rintakehän liikkua mukana:

  1. Vie kädet suorina sivuille, T-asento. Älä jännitä hartioita korviin.
  2. Pidä kädet sivuilla suorana ja pyöräytä kämmenet ylöspäin niin, että peukalot osoittavat taakse ja samalla hartiat kääntyvät taaksepäin. Rintakehä taipuu taaksepäin (rintsikoiden kiinnityskohdasta).
  3. Kierrä sitten kädet takaisin päin, niin että peukalot kääntyvät alakautta osoittamaan taaksepäin, samalla olkapäät kääntyvät eteenpäin. Myös rintakehä taipuu eteenpäin (rintsikoiden kiinnityskohdasta).
  4. Toista haluamasi määrä ja nauti!
  5. Huomioi, että liike ei ole vain käsissä, rintaranka mukaan.

Liikevinkit Lähitiedon lukijoille antaa Eveliina Rusi Tapanilasta Eveliinanpolulta. Eveliina on koulutettu hieroja, asahi- ja
Ryhtiä- valmentaja sekä hyvinvoinninopas työyhteisöille.
eveliinarusi.fi