Päättäjien palsta: Mari Rantanen

valtuutetut
Kauko Koskinen, Veronika Honkasalo, Heimo Laaksonen, Alviina Alametsä, Sinikka Vepsä, Abirahim Hussein, Terhi Peltokorpi, Björn Månsson ja Mari Rantanen
  1. Mistä saavutuksistasi kuluneella valtuustokaudella koet iloa?
  2. Mitä Koillis-Helsinkiä koskevia asioita olet ajanut?
  3. Mitä olisit tällä kaudella halunnut saavuttaa?
  4. Aiotko olla jälleen ehdolla, miksi?

Mari Rantanen, ps

  1. En pysty mitään yksittäistä asiaa nimeämään. On vaikea saada asioita läpi hyvin pienellä valtuustoryhmällä, valitettavasti. Siitä voi olla iloinen, että perussuomalainen linja on pitänyt ja olemme voineet pitää esillä mm. omaishoitajien ja vammaisten asioita.
  2. Malmin lentokentän osalta olen ollut aktiivinen puolestapuhuja ja ryhmämme on yhtenäisenä äänestänyt aina kentän säilyttämisen puolesta. On suuri harmi, että tämä valtuusto on vain kiihdyttänyt Malmin lentokenttäalueen asuntorakentamista, joka viimeksi naulattiin asumisen ja maankäytön ohjelmaan, jota Perussuomalaiset eivät voineet hyväksyä. Lisäksi olen pyrkinyt edistämään Malmin aseman ja keskusta-alueen kehittämistä.
  3. Olisin halunnut parantaa omaishoitajien ja vammaisten asemaa kaupungissamme. Lisäksi kaupunkimme kehittäminen pitäisi lähteä siitä, että kaupunki ei kasva holtittomasti.  Se johtaa palveluiden huononemiseen, jos yhä useampi tarvitsee palveluita, mutta verotulot eivät kehity samaan tahtiin tai sinnepäinkään. Kaupungissa tulisi olla turvallista, hyvä opiskella, tehdä työtä ja yrittää, kaikki liikkumismuodot mahdollistava liikenneverkosto, rauhallinen ja laadukas varhaiskasvatus ja koulut lapsille sekä mahdollisuus huolehtia niistä, jotka eivät siihen itse kykene, eritoten sairaat, vanhukset ja vammaiset. Siinäpä tavoitteita kerrakseen.
  4. Olen ehdolla kuntavaaleissa. Oikeastaan vastaukseni, syy olla mukana kuntavaaleissa, on tuossa edellä. Helsingin kehityssuunta niin turvallisuudessa kuin palveluissa on huolestuttava. Lisäksi näyttää siltä, että Helsingin muuttovetovoima laskee ja tämä suunta on käännettävä. Kaupungin on oltava päätöksenteossa reaalimaailmassa, ei ideologisessa utopiassa.
Edellinen artikkeliPikitehtaankortteleita tullaan tiivistämään
Seuraava artikkeliK-Marketissa asiakkaat ovat kuin perheenjäseniä: Pihlajisto saa uudenlaisen olohuoneen