Koillis-Helsingistä verkkoilta

Ala-Malmi
Miltä Malmin keskusta näyttää joskus tulevaisuudessa? Siitäkin kerrotaan 9.12. verkkotilaisuudessa. Kuva Teija Loponen

Kaupunki järjestää verkkotilaisuutena info- ja keskusteluillan Viikin, Pukinmäen, Puistolan, Suutarilan, Pihlajamäen, Tapanilan ja Malmin ajankohtaisista hankkeista ja suunnitelmista.

Illan aikana esitellään monipuolisesti sitä, kuinka Helsinki muuttuu uusien asuin- ja liikerakennusten myötä ja miten katuja sekä viheralueita on tarkoitus kohentaa.

Keskiviikkona 9.12. pidettävään tilaisuuteen voi etukäteen lähettää kysymyksiä ja kommentteja tai ideoita kaupungin verkkosivuilla, Kerro kantasi -kyselyssä. Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää 3.12. asti.

Illassa käsitellään muun muassa Malmin lentokentän aluetta, Malmin keskustan kehittämistä, Malmin uimahallin tonttia ja kaupungin asuntotuotantoa Malmilla. Lisäksi listalla ovat Viikin-Malmin raitiotie, Malmin ja Pukinmäen yleisten alueiden suunnitelma sekä taloyhtiöklubitoiminta Pihlajistossa.

Myös Pukinmäen keskustan suunnitelmat, Maatullin ja Suuntimopuiston palvelurakennukset, Pihlajamäen ostoskeskus, Raide-Jokeri Viikissä sekä myös Kivikon paloaseman tontti kuuluvat illan asialistalle.

Linkki tilaisuuteen ilmestyy kaupunkiympäristön sivulle viimeistään 7.12. Tilaisuuden voi katsoa myös jälkikäteen verkossa.

Teija Loponen