Koillis-Helsingistä verkkoilta

Ala-Malmi
Miltä Malmin keskusta näyttää joskus tulevaisuudessa? Siitäkin kerrotaan 9.12. verkkotilaisuudessa. Kuva Teija Loponen

Kaupunki järjestää verkkotilaisuutena info- ja keskusteluillan Viikin, Pukinmäen, Puistolan, Suutarilan, Pihlajamäen, Tapanilan ja Malmin ajankohtaisista hankkeista ja suunnitelmista.

Illan aikana esitellään monipuolisesti sitä, kuinka Helsinki muuttuu uusien asuin- ja liikerakennusten myötä ja miten katuja sekä viheralueita on tarkoitus kohentaa.

Keskiviikkona 9.12. pidettävään tilaisuuteen voi etukäteen lähettää kysymyksiä ja kommentteja tai ideoita kaupungin verkkosivuilla, Kerro kantasi -kyselyssä. Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää 3.12. asti.

Illassa käsitellään muun muassa Malmin lentokentän aluetta, Malmin keskustan kehittämistä, Malmin uimahallin tonttia ja kaupungin asuntotuotantoa Malmilla. Lisäksi listalla ovat Viikin-Malmin raitiotie, Malmin ja Pukinmäen yleisten alueiden suunnitelma sekä taloyhtiöklubitoiminta Pihlajistossa.

Myös Pukinmäen keskustan suunnitelmat, Maatullin ja Suuntimopuiston palvelurakennukset, Pihlajamäen ostoskeskus, Raide-Jokeri Viikissä sekä myös Kivikon paloaseman tontti kuuluvat illan asialistalle.

Linkki tilaisuuteen ilmestyy kaupunkiympäristön sivulle viimeistään 7.12. Tilaisuuden voi katsoa myös jälkikäteen verkossa.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliValoa kohden
Seuraava artikkeliSuuntimopuiston uudistila tulee seisomaan teräskengillä