Pihlajamäessä nousujuhlat!

Otto-Pekka Jurvainen koki jo toisen peräkkäisen nousujuhlan Pihlajamäen raitapaitojen joukkueessa. Arkistokuva.

PK-35 pitää tapanaan juhlistaa syksyä onnistuneen kauden jälkeen nousun merkeissä. Lauantaina Pihlajamäen futisylpeys ratkaisi Lappeenrannassa kierrosta ennen sarjapäätöstä nousun Kakkosesta Ykköseen. Vuosi sitten seura järjesti samat juhlat noustuaan Kolmosesta!

Peekoo tarvitsi Saimaan rannalta vähintään tasapelin PEPO:a vastaan varmistaakseen uljaan nousun maan kakkostasolle. Ja näin myös kävi. Tiukka taisto päättyi 1-1 lukemiin. Pihlisläisten ratkaisevan maalin viimeisteli Adam Yassin. Karjalaisisäntien tasoitus tuli ottelun kolmannella lisäaikaminuutilla. Tämänkin jälkeen nähtiin vielä kuumia tilanteita kotijoukkueen jahdatessaan heille elintärkeää voittoa.

Tulos merkitsisivät, että PK-35 nousi 36 sarjapisteeseen, ja PEPO jäi 31 pinnaan ennen päätöskierrosta. Juhlat olivat valmiit!

Nähtäväksi ja kimurantiksi selvitettäväksi jää, missä Peekoo pelaa ensi kaudella Ykkösen ottelunsa. Pihlajamäen soma kotikenttä kun ei nykyisellään täytä Ykkösen otteluiden vaatimuksia. Jännää on myös naapurissa Oulunkylässä, säilyttääkö Gnistan Ykkösen sarjapaikkaansa? Nähdäänkö tulisia paikallisvääntöjä, ja missä! Aika näyttää, nyt on Pihlajamäessä juhlan paikka ja aika!

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliPimeän aikaan
Seuraava artikkeliMalmin terveysasema purkuun, uusi terveys- ja hyvinvointikeskus Ala-Malmille